Δωρεάν δειγματοληπτικά Rapid Tests από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (Κ.Ο.Ε.Σ.) της Περιφέρειας Αττικής και του Ι.Σ.Α. στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής

Με συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού συνεχίζεται σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής η διενέργεια Rapid Test από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης», που υλοποιείται μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Σήμερα Τρίτη πραγματοποιήθηκαν δωρεάν δειγματοληπτικά Rapid Tests ανίχνευσης του κορωνοϊου σε δύο σημεία του Δήμου Αχαρνών, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου και στο Πολιτιστικό Κέντρο Θρακομακεδόνων (Πλατεία Αριστοτέλους). Κατά τη διενέργεια των τεστ παραβρέθηκαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός όσο και ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Βρεττός, ο οποίος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη δράση, καθώς ο Δήμος του παρουσιάζει αυξημένα κρούσματα και η στοχευμένη διενέργεια τεστ κρίνεται σημαντική. O κ. Αυγερινός είχε επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σύντομη επίσκεψη στους εργαζόμενους του Δήμου, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Προσεχείς Δράσεις :

1. Αύριο Τετάρτη 31/3/2021
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ
Δημοτικά Ιατρεία Αρτέμιδος (Αύρας 5 & Αγίας Μαρίνας)

2. Παρασκευή 2/4/2021
ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Πολιτιστικό Κέντρο Ραφήνας (Αραφηνίδων Αλών & Έλλης Αλεξίου)

Όλοι οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2:30 μ.μ..

Recommended For You

About the Author: efoni