Δήμος Ωρωπού: Συνάντηση Γιασημάκη με τους διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων – 100 tablet σε μαθητές

Με τους διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, δίνοντας παράλληλα 100 tablet για χρήση τους από μαθητές που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συναντήθηκα την Παρασκευή 06/07 με διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας(με τον κάθε έναν ξεχωριστά) και είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων πάνω στην διαμορφωθείσα κατάσταση, λόγω του LOCKDOWN που πλέον αλλάζει ολοκληρωτικά την κατάσταση στην εκπαίδευση και επιβάλλει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε Γυμνάσια και Λύκεια.
Υπήρξε ένας πραγματικά χρήσιμος διάλογος που διαμόρφωσε τις κατευθύνσεις για την δύσκολη πορεία που έρχεται, αλλά και επιβεβαίωσε την άριστη συνεργασία της Δημοτικής αρχής με την εκπαιδευτική κοινότητα.
Στο τέλος της συνάντησης παρέδωσα στους διευθυντές των Σχολείων 100 tablets και Laptops για να χρησιμοποιηθούν αυτές τις δύσκολες ώρες και από τους ίδιους αλλά κύρια από μαθητές που δεν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν, ενώ τους είναι τόσο απαραίτητα.
Κλείνοντας θα ήθελα να συμπληρώσω πως το κόστος τους δεν θα βαρύνει τον Δήμο μας, αλλά καλύπτεται από τα μέλη της Δημοτικής μας ομάδας, όπως άλλωστε είχαμε δεσμευτεί να κάνουμε.
Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και δεσμεύομαι πως στην πορεία, με το βλέμμα στην ανθρωπιά και με την απόλυτη διάθεση να στηρίξουμε αυτούς που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, θα παλέψουμε προκειμένου να απαλύνουμε όσο μπορούμε περισσότερο την κοινωνία του Δήμου μας.
Γιατί πρώτα πρέπει να είμαστε άνθρωποι, με καρδιά , ψυχή και συναίσθημα και μετά οτιδήποτε άλλο».

Recommended For You

About the Author: efoni