Δήμος Φυλής:Μπαίνει σε αναπτυξιακή τροχιά-Συζήτηση για τη δημιουργία φοιτητικών εστιών στο Πάρκο Πόλης Άνω Λιοσίων

Συζήτηση για τη δημιουργία φοιτητικών εστιών στο Πάρκο Πόλης Άνω Λιοσίων, μέσω Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), είχε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.ΔΑ) Παναγιώτη Καλδή.

Τη συνάντηση γνωστοποίησε το Υπουργείο Ανάπτυξης μέσω του λογαριασμού του στο twitter , προσθέτοντας ότι συζητήθηκε, επίσης, η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Φυλής.

Αναφερόμενος στη συνάντηση, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι, παράλληλα με τη φοιτητική στέγη, έθεσε στο τραπέζι τη δημιουργία εγκαταστάσεων του Δήμου, ώστε να εξασφαλιστεί η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής.

Πρόσθεσε, ακόμα, ότι το δρόμο για τη συζήτηση άνοιξε η πετυχημένη συνεργασία του Δήμου με το ΠΑΔΑ. “Στηρίξαμε, ως Δήμος, από την πρώτη στιγμή, την ίδρυση του Πανεπιστημίου και συνεργαζόμαστε για τη λειτουργία Μεταπτυχιακού Προγράμματος, με σκοπό να το αξιοποιήσουμε ως μοχλό ανάπτυξης του τόπου μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό και τον Πρύτανη και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε απτά αποτελέσματα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.

Recommended For You

About the Author: efoni