Δήμος Παλλήνης: Ξεκίνησε η διανομή πασχαλινών δώρων και τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Τσάντες με πασχαλινά δώρα, καλαθάκια με αβγά, τρόφιμα αλλά και τα κρέατα και σαλατικά για το Πασχαλινό τραπέζι, προσφέρει ο Δήμος Παλλήνης, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο πλαίσιο των δράσεων του για τη στήριξη των οικογενειών των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.
Κάθε τσάντα περιέχει λαμπάδα, κουλουράκια, σοκολατένιο αβγό και τσουρέκι. Οι τσάντες δημιουργήθηκαν με ανακύκλωση αδιάθετων ρούχων και υφασμάτων του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου και τις έραψε εθελοντικά, η κα Στεφανία Βαμβακίτου. Τα καλαθάκια με τα αβγά, δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το πακέτο για το Πασχαλινό τραπέζι, περιέχει νωπά κρέατα (χοιρινό, κοτόπουλο, κιμάς μοσχάρι και λουκάνικα), σαλάτες-αλοιφές και τυρί φέτα. Όπως πάντα, προσφέρεται και πακέτο με βασικά τρόφιμα, μακράς διαρκείας.
Η διανομή ξεκίνησε τη Μεγάλη Τετάρτη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης , Μανώλη Στεφανάκη.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και πρόσφερε ο ίδιος, δώρα σε δικαιούχους. Επίσης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εργαζομένους και τους εθελοντές, για την πολύτιμη και καλή δουλειά που κάνουν, με αγάπη και υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης.
Ευχαρίστησε ακόμη τους δωρητές, επιχειρηματίες και φορείς για τις προσφορές τους και συγκεκριμένα τους: ΑΛΥΣΙΔΑ Σ.Μ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, BOLTON HELLAS AEBE, TOTTIS BINGO S.A., EL BISCO, ΕΛΒΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΟΙ Ο.Ε ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ROLLTEX HELLAS, ΑΦΟΙ ΚΟΥΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, VALION ΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΝ, ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΣΧΟΛΗ Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, RECYCOM καθώς επίσης και το 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΕΡΑΚΑ, τον Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ, τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. και το ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΕΝΤΙΣΟΝ.

Recommended For You

About the Author: efoni