Δήμος Παιανίας: Συνάντηση Μάδη με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ, Γιώργο Μαρκόπουλο

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Παιανίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη και συζήτησαν τα τεκταινόμενα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμος Παιανίας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην σχολική αναβάθμιση καθώς στα άμεσα σχέδια είναι η υλοποίηση του 5ου Δημοτικού σχολείου καθώς και η εκπόνηση της τεχνικής μελέτης για το 3ο Νηπιαγωγείο.

Ο κ. Μάδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ για την πρόσφατη εγκατάσταση δωρεάν ασύρματου διαδικτύου (wifi) που εξασφάλισε ο Δήμος Παιανίας με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Το νέο δίκτυο θα τοποθετηθεί σε 10 τουλάχιστον σημεία δίνοντας τη δυνατότητα σε δημότες αλλά και επισκέπτες να συνδέονται σε αυτό.

Επιπροσθέτως ο κ. Μάδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο πως προχωράει στη δημιουργία κεντρικής ΥΔΟΜ (Υπηρεσία Δόμησης) σύμφωνα με την οδηγία του ΥΠΕΣ με στόχο να μπει μία τάξη στον πολεοδομικό λαβύρινθο που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή. Μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες απευθύνονταν σε δύο διαφορετικές πολεοδομίες εκτός δήμου, στην Παλλήνη για τη δημοτική κοινότητα των Γλυκών Νερών και στο Μαρκόπουλο για τη δημοτική κοινότητα της Παιανίας.

Με την δημιουργία ενιαίας ΥΔΟΜ στον Δήμο, πλέον όλες οι σχετικές υπηρεσίες θα συγκεντρώνονται σε μία κεντρική υπηρεσία.

Recommended For You

About the Author: efoni