Βούλα: Σεσημασμένος και για ληστείες ο 21χρονος σάτυρος που αυνανιζόταν μπροστά σε 14χρονα μέρα μεσημέρι

Νέα στοιχεία για τη δράση του 21χρονου επιδειξία που έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο με βεβαρημένο ποινικό μητρώο αφού εκτός από τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανήλικων κοριτσιών, διέπραττε ληστείες και κλοπές κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για τον Γ.Μ, Έλληνα Πομάκο που είχε γίνει ο τρόμος και ο φόβος των νοτίων προαστίων εξαπολύοντας επιθέσεις εις βάρος νεαρών κοριτσιών, ακόμα και μέρα μεσημέρι, όπως συνέβη και στην περίπτωση των δυο 14χρονων κοριτσιών στη Βούλα την περασμένη Παρασκευή.

Για κακή του τύχη στη προκειμένη περίπτωση, τα θύματα ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Οι δυο κοπέλες αν και αιφνιδιάστηκαν αρχικά, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και καθώς έτρεχαν για να απομακρυνθούν, κάλεσαν την μητέρα τους στο κινητό της τηλέφωνο, η οποία τυγχάνει να είναι ιατροδικαστής.

Εκείνη ειδοποίησε αμέσως την Άμεση και Δράση.

Συγκεκριμένα, το Α 4-3/Α περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα από το κέντρο ότι στην περιοχή της Βούλας στον Αγ. Νεκτάριο νεαρός επιδειξίας παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν με συνοπτικές διαδικασίες τον 21χρονο σάτυρο. Από την εξακρίβωση των προσωπικών του στοιχείων διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες και ήταν υποχρεωμένος να δίνει το παρών στο Α.Τ Ακροπόλεως.

Πηγή: protothema.gr

Recommended For You

About the Author: efoni