Ανασχηματισμός: Πραγματικότητα ή σενάριο;

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες, σχετικά με τον πιθανό ανασχηματισμό στον οποίο θα προχωρήσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την αρχή έκανε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης λέγοντας: «ποτέ δεν μπορείς να έχεις μια ομάδα στην οποία και οι έντεκα να αποδίδουν το ίδιο» και στη συνέχεια η κυβερνητική εκπρόσωπος συμπλήρωσε: «ο πρωθυπουργός έχει την πλήρη και τη μεγάλη εικόνα για ολόκληρη την Κυβέρνηση. Και προφανώς όλοι και όλα αξιολογούνται», ενώ χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στα όργανα του κόμματος εξήγησε:  «Έχουμε ένα σημαντικό χρέος να κεφαλαιοποιήσουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη θεμελιώνοντας το έργο της Κυβέρνησης στη συνείδηση του πολίτη. Και σε αυτόν τον διαρκή αγώνα να αναμετρηθούμε, όχι μόνο με το παρόν αλλά και με το μέλλον, ως προς τις προσδοκίες που έχουν οι πολίτες από μας».

 

Στην σημερινή  ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κ. Πελώνη τόνισε πως «Δεν υφίσταται κανένα θέμα ανασχηματισμού», επισημαίνοντας  πως «ο τελευταίος έγινε πριν έξι μήνες, ο πρωθυπουργός δεν είναι οπαδός των συχνών αλλαγών οπότε δεν υφίσταται τέτοιο θέμα».

Recommended For You

About the Author: efoni