Αυτή είναι πιο τυχερή ημέρα του Οκτωβρίου για κάθε ζώδιο!

Οι πλανητικές διελεύσεις του φετινού Οκτωβρίου επηρεάζουν θετικά τους περισσότερους, αν και μερικοί βιώνουν δυσκολίες. Ωστόσο, η πιο θετική του ημέρα θα είναι… ξεσηκωτική για όλα τα ζώδια.

Την ημέρα εκείνη ο Ήλιος ενώνει τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Αυτή η «συνεργασία» είναι δυναμική και αισιόδοξη. Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο και ποια είναι η πιο τυχερή ημέρα του Οκτωβρίου;

Κριός

Το κλειδί είναι η επικοινωνία – ειδικά όταν μιλάμε για προσωπικές σχέσεις. Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σας σάς στηρίζουν και εσείς κάνετε τις καλύτερες εντυπώσεις, όπου κι αν βρίσκεστε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια.

Ταύρος

Νιώθετε ο εαυτός σας όσο ποτέ άλλοτε. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και η αρμονία στη ζωή σας σάς ηρεμεί. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε την υγεία σας και θα συνεχίσετε να θριαμβεύετε.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε στο επίκεντρο και αυτό σας αρέσει. Τα χαρίσματά σας βγαίνουν στο φως και νιώθετε πιο δυνατές και έτοιμες από ποτέ. Μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο.

Καρκίνος

Νιώστε άνετα, που αλλού; Στο σπίτι σας. Αυτό είναι το ησυχαστήριό σας. Γι’ αυτό αν βιώνετε μια δύσκολη περίοδο τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να βιώσετε τη διαδικασία επούλωσης των τραυμάτων σας.

Λέων

Ευχαριστείστε για όσα έχετε και μην ξεχάσετε να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας στον περίγυρό σας. Βγείτε με τους φίλους σας και θυμηθείτε πως εκείνοι σας στήριξαν στα δύσκολα. Αυτοί θα είναι και η δύναμή σας στα επόμενα.

Παρθένος

Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις που έχετε στο να βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά. Το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας σε όλους τους τομείς της ζωής σας είναι άφθονο και εσείς μπορείτε να θέσετε τώρα στόχους για το μέλλον.

Ζυγός

Αυτή θα είναι μία ημέρα που θα νιώσετε την επιρροή του πλανήτη – κυβερνήτη σας στο μεγαλείο της. Παράλληλα, ο Ήλιος συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και έτσι η γοητεία, η ομορφιά και η αύρα σας μαγνητίζουν. Το νιώθετε και μέσα σας.

Σκορπιός

Πάντα τα καταφέρνατε καλύτερα όταν λειτουργούσατε μόνες. Τώρα, αυτή σας η ικανότητα γίνεται ακόμα καλύτερη. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή των άστρων αυτή την ημέρα. Τα γενέθλιά σας, άλλωστε, πλησιάζουν και τα καλύτερα έρχονται.

Τοξότης

Αρμονία, χαρά και πληρότητα θα νιώσετε στον τομέα των κοινωνικών επαφών. Βγείτε με φίλους και διασκεδάστε όπως μόνο εσείς ξέρετε. Όσο περισσότερο «ανοίγεστε» τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως

Την καλύτερη εντύπωση στον κόσμο θα κάνετε αυτή την ημέρα. Όχι μόνο τα άστρα σάς ευνοούν, αλλά ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την πειθαρχία σας. Τώρα μπορείτε να διαπρέψετε.

Υδροχόος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε εκδρομή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο; Ακόμα και αν είναι η κολλητή σας, η αρμονία της συγκεκριμένης ημέρας σας κάνει να νιώσετε πιο ήρεμες. Ετοιμάστε μια μικρή εξόρμηση είτε με φίλους είτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Είναι μια όμορφη ημέρα, κάντε τη να μετρήσει.

Ιχθύς

Μια τεράστια αλλαγή στον τομέα των σχέσεων πρόκειται να συμβεί. Τα άστρα επηρεάζουν το συναισθηματικό σας κομμάτι και τη σχέση με την αδελφή ψυχή σας. Κάτι σημαντικό θα συμβεί για εσάς ή θα σας επηρεάσει σημαντικά.

Όσο για το ποια είναι η πιο τυχερή ημέρα του μήνα; Πρόκειται για την 22α Οκτωβρίου, δηλαδή λίγο πριν από την έναρξη της γενέθλιας εποχής των Σκορπιών.

 

Recommended For You

About the Author: efoni