Αττική Οδός: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις- Που θα κλείσει για να γίνουν γυρίσματα

Αν καθημερινά χρησιμοποιείτε την Αττική Οδό για τις μετακινήσεις σας, σήμερα (07.07.2021) μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα. Σε κάποια σημεία, ο αυτοκινητόδρομος θα κλείσει για να γίνουν κινηματογραφικά γυρίσματα!

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό ξεκίνησαν από τις 05:00 το πρωί και θα διαρκέσουν έως τις 18:00 το απόγευμα, προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα χωρίς προβλήματα.

Η  προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας που οδηγεί στο Σταθμό Διοδίων Παλλήνης, καθώς και στις λωρίδες κυκλοφορίες 1 έως και 5 του σταθμού διοδίων Παλλήνης, Νότια προς Κατεχάκη (δεξιότερες λωρίδες διοδίων) της Αττικής Οδού.

Κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας, η κίνηση στην Αττική Οδό θα γίνεται από τα εναλλακτικά δρομολόγια:

Από Ραφήνα προς Κατεχάκη: δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (Χ-11,8 έως Χ/θ- 11,55) – εν συνέχεια διέλευση από Διόδια Παλλήνης Νότια από τις Λωρίδες 6 έως 11 (η αρίθμηση ξεκινάει από το δεξί τμήμα της οδού).

Από οικισμό «ΠΕΤΣΑ» προς Κατεχάκη: είσοδος από παράδρομο Χ-8-2 (Χ-11,6) στην ήδη αποκλεισμένη δεξιά λωρίδα – χ/θ Χ-11,55 είσοδος στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας προς διόδια.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των γυρισμάτων και να ακολουθούν τη σήμανση.

Recommended For You

About the Author: efoni