Άκρως ευνοϊκή η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου για συγκεκριμένα ζώδια

Aυτή την εβδομάδα, υπάρχουν τρία ζώδια που αρνούνται να τα δουν όλα μαύρα. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι ακριβώς η κατάλληλη εποχή για να εντείνουν την εμπειρία της αγάπης και του ρομαντισμού. Έχουμε αρκετές διελεύσεις που θα μπορούσαν δυνητικά να διαλύσουν τις σχέσεις μας και ανάλογα με το ζώδιο που είμαστε, μπορεί να καταλήξουμε πολύ χαρούμενοι ή πολύ λυπημένοι.

Αυτό που θα δούμε να συμβαίνει αυτή την εβδομάδα σε αυτά τα τρία ζώδια είναι ότι όχι μόνο είναι σε θέση να ξεπεράσουν τα εμπόδια, αλλά αξιοποιούν το θετικό κλίμα προς όφελός τους. Θα δούμε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, 30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2023, πολλοί από εμάς θα βρίσκονται σε μια «περίοδο νίκης». Θέλουμε την αγάπη, θέλουμε να ανέβουμε μαζί της και θέλουμε να τη διατηρήσουμε δυνατή. Θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό αν είστε ένα από αυτά τα τρία ζώδια.

Δίδυμοι

Γνωρίζετε τον εαυτό σας αρκετά καλά για να ξέρετε ότι αν έρχεται καταιγίδα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, θα την αντιμετωπίσετε. Έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να ξεπερνάτε τα προβλήματα και νιώθετε ότι αυτή την εβδομάδα, εσείς και ο ερωτικός σας σύντροφος έχετε πλέον το απαραίτητο «πλεονέκτημα». Μπορείτε να επιβιώσετε μαζί σε όλα, γιατί έχετε περάσει τα πάντα μαζί.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, στις 31 Οκτωβρίου, σας υπενθυμίζει γιατί είστε μαζί, και αυτό επειδή και οι δύο είστε μοναδικά άτομα που αγαπάτε να εκφράζεστε με τους δικούς σας τρόπους.

Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του χρόνου που είστε μαζί είναι ότι έχετε καταλήξει να υποστηρίζετε ο ένας τη μοναδικότητα του άλλου και καθώς ο Νοέμβριος ξεκινά, θα έρχονται όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να δείξετε ο ένας στον άλλον ποιοι πραγματικά είστε και από τι είστε φτιαγμένοι.

Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2023 υπάρχουν πολλές αντιθέσεις, αλλά είναι αυτό που χρειάζεστε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας για να βρείτε την ισορροπία στη σχέση σας. Παρόλο που δεν σας αρέσει να διαφωνείτε, ξέρετε ότι η διαφορά απόψεων είναι υγιής και θα δείτε πως για ό,τι και αν διαφωνείτε οι δυο σας αυτή την εβδομάδα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να νιώσετε περισσότερη αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Καρκίνος

Τυχαίνει να αγαπάτε αυτή την εποχή, και όταν αισθάνεστε άνετα με τη φύση και το περιβάλλον που σας περιβάλλει, η τάση σας να είστε πιο τρυφεροί είναι δεδομένη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, εσείς και ο σύντροφός σας έρχεστε πιο κοντά και αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους. Παρόλα αυτά, ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι έχετε μάθει, πλέον, ότι ως άτομα, μπορείτε να εξελιχθείτε μαζί.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σας υποστηρίξει στις 31 Οκτωβρίου 2023. Αυτή η διέλευση σας κάνει να αισθάνεστε ότι το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί είναι όντως γνήσιο και αξίζει την προσοχή σας. Υπάρχει ένα αισθητό αίσθημα σεβασμού στον αέρα, και αυτό σας αρέσει πολύ.

Θα δείτε επίσης ότι τώρα που η χρονιά φτάνει στο τέλος της, όλα μοιάζουν μαγικά. Το να ξέρετε ότι θα περάσετε τους χειμερινούς μήνες με το πρόσωπο που αγαπάτε και εμπιστεύεστε σημαίνει τα πάντα για εσάς και σίγουρα κάνει την εβδομάδα να μοιάζει πολλά υποσχόμενη και ίσως συναρπαστική.

Υδροχόος

Υπάρχει πολλή επικοινωνιακή στον αέρα καθώς αφήνουμε τον Οκτώβριο και μπαίνουμε στον Νοέμβριο. Αυτό το είδος ενέργειας σας επηρεάζει πάντα με τον σωστό τρόπο. Θέλετε να αξιοποιήσετε νέες ιδέες και θέλετε να δελεάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο να περιπλανηθεί μαζί σας. Ακόμα και εκδηλώσεις που μοιάζουν ανούσιες, όπως τα Halloween party, μοιάζουν με διασκεδαστικές ευκαιρίες για να περάσετε καλά με το ταίρι σας.. Η διασκέδαση είναι αυτό που κάνει αυτή την εβδομάδα καλή για εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο.

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανουνα αιωρείται από πάνω σας την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου, θα νιώσετε ότι δεν είναι μόνο διασκεδαστικό να είστε με το σύντροφό σας, αλλά και υπέροχο το γεγονός ότι τυχαίνει να είναι το ίδιο είδος «παράξενου» με εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα εκτιμήσετε περισσότερο το άτομο με το οποίο είστε μαζί.

Θα δείτε, επίσης, ότι ο σύντροφός σας είναι πολύ προσεκτικός μαζί σας και απολαμβάνει πολύ την ιδέα να κάνετε κάτι «τρελό» μαζί. Είναι σαν ο Νοέμβριος να είναι πραγματικά ο μήνας σας, τελικά, και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή.

 

Recommended For You

About the Author: efoni