Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός το Σάββατο

Με ήλιο θα κυλήσει η Τρίτη, χωρίς όμως να λείψουν και κάποιες αραιές συννεφιές, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Στη βορειοδυτική Ελλάδα οι συννεφιές θα πυκνώσουν από το απόγευμα και μετά και από αργά το βράδυ θα δώσουν μπόρες και καταιγίδες.

Οι νοτιάδες θα παραμείνουν και θα πνέουν στα 3 με 4, τοπικά και 5, μποφόρ, ενώ και οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές για την εποχή, φτάνοντας ακόμα και τους 25-26 βαθμούς Κελσίου σε πεδινές ηπειρωτικές περιοχές.

Για την Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια και λίγες αραιές συννεφιές μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές μετά το μεσημέρι, όπου οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι στα 3 με 4 μποφόρ από τα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12 με 24 βαθμούς Κελσίου.

 

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού σημειώνει ότι και την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει ζεστός και αρκετά υγρός, με συννεφιές που θα δώσουν βροχές στα δυτικά της χώρας.

Από το Σάββατο ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με αρκετές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ και οι άνεμοι θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 6 με 7, τοπικά και 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Recommended For You

About the Author: efoni