Άγιοι Ανάργυροι: Νέα καταγγελία για το Τμήμα- «Κάτσε να τις φας» της είπε η αστυνομικός

Μία νέα σοκαριστική καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας, που αφορά πάλι θύμα κακοποίησης και σχετίζεται με το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Στην εκπομπή «LiveNews» του MEGA μία 28χρονη περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο τον εφιάλη που βίωσε στα χέρια του πρώην της όταν εκείνη ήταν 22 ετών αλλά και την αντιμετώπιση που έτυχε από αστυνομικούς.

«Μία μέρα με περίμενε απ’ έξω και από τα μαλλιά με έσερνε. Αυτό δεν μπορώ να το διανοηθώ. Με πέρασε σέρνοντας από τα μαλλιά μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων που είχε μέσα τόσους άντρες και ένας δεν βγήκε ποτέ».

Σύμφωνα με την εκπομπή, η κοπέλα αυτή προσπαθούσε να απομακρυνθεί. Είχε ζητήσει να χωρίσουν, εκείνος όμως δεν το δεχόταν. Την παρακολουθούσε και έτσι η νεαρή πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, που ήταν κοντά στο σπίτι της.

«Για αρχή είχα πάει και είχα αναφέρει το συμβάν, ότι έχω μία κακοποιητική σχέση. Ότι αφού είχα απομακρυνθεί από αυτόν τον άνθρωπο ερχόταν στη δουλειά μου, με έβρισκε, είχαμε σκηνικά, άσχημα σκηνικά και μπροστά σε πολύ κόσμο.Μου είπανε ότι: ”Δεν βλέπουμε να σας έχει χτυπήσει. Απλά δέχεστε απειλές για τη ζωή σας. Εμείς θα το καταγράψουμε”. Έφυγα.

Στην αρχή δεν μου είπανε κάτι, όχι δεν με πιστέψανε, το περάσανε σαν καπρίτσιο, ότι έχω τσακωθεί και ότι απλά πήγα να καταγγείλω κάτι για να το κάνω εκδικητικά».

Λίγες μέρες αργότερα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής, την παρακολουθεί ξανά.

Η σοκαριστική αντίδραση αστυνομικού

Πάνω σε κεντρικό δρόμο των Αγίων Αναργύρων αρχίζει να την χτυπάει με μανία. Δεν λογάριαζε κανέναν και τίποτα. Ώσπου ξαφνικά, ένα περιπολικό περνάει από το σημείο και ακολουθεί η σοκαριστική καταγγελία.

«Ήμουν επί τρεις ώρες μέσα στη μέση του δρόμου και με χτύπαγε. Σταματάει περιπολικό με άντρα και γυναίκα μέσα, τους ζητάω να με πάνε στο σπίτι μου. Γυρνάει και μου λέει η γυναίκα: ”Θα κάνεις μήνυση;”, της λέω: ”Όχι” και γυρνάει και μου απαντάει: ”Κάτσε να τις φας”. Με αφήνει το περιπολικό εκεί και συνεχίζω να τρώω ξύλο στη μέση του δρόμου».

Το περιπολικό αποχωρεί, με τους περαστικούς να καλούν την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο και βλέπουν την κοπέλα χτυπημένη. Σύμφωνα με την ίδια, κράτησαν τα στοιχεία του δράστη και τον άφησαν να φύγει.

«Τους ζήταγα να με πάνε σπίτι μου εφόσον υπήρχε και περιπολικό εκεί, μου είπαν ότι δεν μπορούν να με πάνε σπίτι μου. Τους είπα να μην με αφήσουν εκεί, εμένα το σπίτι μου από εκεί ήταν στα 500 μέτρα με τα πόδια.

Επειδή ήταν άλλης εθνικότητας, οι αστυνομικοί στην κατάσταση που ήμουν μου κάνανε υποδείξεις ότι: ”Πώς έμπλεξες με αυτόν;”.

Μετά από αυτό, έγινε πάλι το ίδιο πράγμα, με βρήκε και με χτύπησε και πήγα ματωμένη στο τμήμα. Εκεί με τρομάζανε και μου λέγανε ότι: ”Πρέπει να κάνεις μήνυση”».

Οι επιθέσεις που δεχόταν ήταν πολλές. Το κορίτσι είχε πάει ξανά στο τμήμα να το αναφέρει.

«Πήγα την πρώτη φορά, μου είπαν ότι: “Δεν βλέπουμε να είσαι χτυπημένη, δεν βλέπουμε κάτι», με αμφισβήτησαν. Πήγα τη δεύτερη φορά, ήμουν ματωμένη και πάλι κάτι δεν μου κάνανε.

Στους Αγίους Αναργύρους επειδή ήταν το τμήμα μου και επειδή ήταν αυτό που είχα πάει τουλάχιστον τρεις φορές για το συγκεκριμένο άτομο, δεν βοηθήθηκα ποτέ».

Recommended For You

About the Author: efoni