Άγιοι Ανάργυροι: Η κατάθεση του αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η αναφορά αστυνομικού της ΔΙΑΣ που έσπευσε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων όπου δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της.

Ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. αναφέρει ότι έλαβε σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων. Μάλιστα, όπως λέει, η Κυριακή Γρίβα φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαιρώνουν και έκλεισε τη γραμμή.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του Mega, από την τηλεφωνική συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση δεν προκύπτει ούτε η δήλωση περί μαχαιρώματος ούτε και το κλείσιμο του τηλεφώνου.

«Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα Κυριακή Γρίβα φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή.

Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αγ. Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς», ανέφερε ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ.

Τι λέει φίλος του αυτόπτη μάρτυρα

Φίλος του 37χρονου -που στάθηκε στο πλευρό της 28χρονης, τη στήριξε και την έπεισε να πάει στις Αρχές, πριν τη δει να δολοφονείται μπροστά του- μίλησε για την κατάσταση του αυτόπτη μάρτυρα:

«Νομίζω η ζωή του κάπου εκεί τελείωσε όταν την είδε, γιατί στα χέρια του πέθανε η Κυριακή. Οπότε θεωρώ ότι η ζωή του γι’αυτόν. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει και νομίζει».

Ο άνθρωπος που μίλησε στο Mega είναι ο πιο κοντινός φίλος του 37χρονου. Όπως αποκαλύπτει, ο 37χρονος έχει κλειστεί στον εαυτό του, έχει αποκοπεί από όλους και από όλα και προσπαθεί να διαχειριστεί όλα όσα είδε και βίωσε τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας.

Recommended For You

About the Author: efoni