Nέα κόντρα στο Δήμο Αχαρνών

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση φαίνεται να έχει ξεκινήσει στο Δήμο Αχαρνών με πρωταγωνιστές τον Επικεφαλής  της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, κύριο Παναγιώτη Γρηγοριάδη και μέλη της Διοίκησης.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Γρηγοριάδης με δελτίο τύπου το οποίο ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βάζει στο «κάδρο» τους Αντιδημάρχους κύριο Αναγνωστόπουλο και κύριο Κόνταρη για τα έργα που έχουν ενημερώσει τους δημότες ότι θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα, αλλά και παθογένειες που, όπως υποστηρίζει, υπάρχουν μέσα στη Διοίκηση του Δήμου Αχαρνών.

Η ανάρτηση του κύριου Γρηγοριάδη:

Η ΑΠΑΤΗ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ
Ο Πρόεδρος της δημοτικής παράταξης «ΔΕΚΑ», Π. Αναγνωστόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Χρ. Κόνταρης με την παρέα τους, διέλυσαν την παράταξη εξαπατώντας τους ψηφοφόρους τους, που τους τίμησαν και τους κατέταξαν στην δεύτερη θέση, για να επιστρατευτούν με την δημοτική παράταξη του «υπερπετυχημένου» Δημάρχου Σπύρου Βρεττού και να «γράψουν ιστορία» στην πόλη μας με τα λεγόμενά τους.
Χωρίς ίχνος ηθικής, στερήσατε από τους ψηφοφόρους σας, που σας κατέταξαν στη δεύτερη θέση, τη δυνατότητα να έχουν μία αντιπολιτευτική φωνή που έχει ύψιστο θεσμικό ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ενσωματωθείτε στην παράταξη του Δημάρχου, με αντάλλαγμα θέσεις αντιδημάρχων και υπό την προϋπόθεση να διαλύσετε σκοπίμως την παράταξη «ΔΕΚΑ», – ενώ θα μπορούσατε να συνεργαστείτε σαν δύο παρατάξεις-. Έτσι λοιπόν πολύ έξυπνα ο Σπύρος Βρεττός έχει εξασφαλίσει την υποψηφιότητά σας στη δημοτική του παράταξη, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.
Με τον ίδιο τρόπο πάτε να εξαπατήσετε και τους πολίτες των Αχαρνών, ανακοινώνοντας έργα που δεν θα γίνουν ποτέ, χρεώνοντας μελέτες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως έκαναν και οι προκάτοχοί σας εδώ και δύο δεκαετίες, καταγράφοντας ρεκόρ μελετών πανελλαδικά χωρίς ποτέ να υλοποιούνται.
Έχοντας γνώση κατασκευαστικών έργων, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά, ότι κανένα έργο δεν μπορεί να γίνει στους συγκεκριμένους δρόμους αν δεν έχουν προηγηθεί αντιπλημμυρικά έργα.
Γνωρίζοντας τη βαρύτητα των όσων τολμώ να καταθέσω δημόσια και αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λόγων μου, οι πολίτες των Αχαρνών θα δουν για άλλη μία φορά, ότι σε ένα χρόνο από σήμερα, 13/4/2023 κανένα έργο δεν θα υπάρξει και οι μελέτες αυτές που για άλλη μία φορά χρεώνονται οι πολίτες των Αχαρνών, θα μπουν για άλλη μία φορά στον κάλαθο των αχρήστων όπως και οι προηγούμενες σύμφωνα και με τα λεγόμενα του κ. Κόνταρη.
Κ. Αναγνωστόπουλε, κ. Κόνταρη εξηγήστε στους πολίτες των Αχαρνών εσείς και η παρέα σας…
Τι άλλαξε από τότε που ο κ. Τοπαλίδης δήλωσε ότι λείπουν- εκλάπησαν 450.000 ευρώ από τα ταμεία της ΔΗ.ΦΑ (παιδικών σταθμών) και ζητούσατε με σθένος να διερευνηθεί η υπόθεση ;
Τι άλλαξε από τότε που ο κ. Μιχάλης Βρεττός δήλωσε ότι πολλές απαλλοτριώσεις έχουν διπλοπληρωθεί και άλλες έχουν αποζημιωθεί χωρίς δικαστικές αποφάσεις;
Τι άλλαξε από τότε που έγινε γνωστό ότι εκλάπη η ταμειακή μηχανή του Κοιμητηρίου;
Τι άλλαξε από τότε που ήρθαν στο φως μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι ατασθαλίες εκατομμυρίων ευρώ της «Επενδυτικής» που άλλαξε ΑΦΜ για τέταρτη φορά, σαν κοινός απατεώνας , για τις οποίες προεκλογικά δεσμευόσασταν ότι ο κ. Κασσαβός και η παρέα του θα πάνε φυλακή;
Αυτές ακριβώς οι παθογένειες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για πρόοδο και ανάπτυξη στην πόλη μας και αν οι πολίτες δεν αποφασίσουν δραστικά να τις ξεριζώσουν μια για πάντα, η απάτη, το ψέμα και το κλέψιμο από την εκάστοτε δημοτική αρχή στην πόλη των Αχαρνών θα είναι ες αεί θεσμικά κατοχυρωμένες.
Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών
Η απάντηση του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, ήρθε και πάλι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μία φωτογραφία και μία πρόκληση…
Αναλυτικά η ανάρτηση του: 
Είδα σε αρκετά σημεία και ομάδες τοπικού ενδιαφέροντος ένα δελτίο τύπου του φίλου Παναγιώτης Γρηγοριάδης  με ευθεία επίθεση σε εμένα και στον συνάδελφο Χρύσανθο Κόνταρη για τα μεγάλα έργα που ωριμαζουμε προς υλοποίηση ως Αντιδήμαρχοι και πολλά ακόμα.
Επειδή γνωρίζω το πραγματικό ενδιαφέρον του Παναγιώτη για την πολη μας, θεωρώ καλόπιστα ότι απλά δεν έχει πλήρη ενημέρωση για όσα προγραμματίσουμε.
Θα χαρώ, επειδή έχω πολύ καιρό να τον δω σε συνεδρίαση του ΔΣ, να έρθει στην επόμενη και να συζητήσουμε όσες απορίες έχει.
Είναι πολύ σύνθετο το αντικείμενο που υλοποιούμε και θα ναι καλό έχει πλήρη ενημέρωση από τον Χρύσανθο και εμένα.
Μετά είμαι βέβαιος θα αλλάξει γνώμη!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι
Έαν μιλάμε για παιχνίδι εντυπώσεων μέσω facebook ή αν θα έχουμε και συνέχεια στα δημοτικά συμβούλια, ο καιρός θα το δείξει…

Recommended For You

About the Author: efoni