Ioύλιος 2021: Aστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί ο Ιούλιος να μην ξεκινά με τους πιο αισιόδοξους οιωνούς, αλλά στην πορεία φτιάχνει πολύ. Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη την 1η Ιουλίου με τον Κρόνο μπορεί να φέρει εμπόδια, αναποδιές και προβλήματα, όσο κι αν εσείς προσπαθείτε να τα αποφύγετε. Καλώς ή κακώς είναι τεστ αντοχής και ψυχραιμίας Κριοί μου κι ακόμη ένα μάθημα να είστε υπομονετικοί, ειδικά σε θέματα που αφορούν σχέσεις με συνεργάτες, την προσωπική σας ζωή, θέματα παιδιών, αλλά και τα επιχειρηματικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Το κλίμα θα είναι περίεργο κι ίσως λίγο απογοητευτικό τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, αλλά στην πορεία θα φτιάξουν τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο σημαντικά πράγματα και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε με το σπίτι ή ένα ακίνητο ή ακόμη και το εξοχικό σας. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε και μια χωροταξική αλλαγή, μια μετακόμιση ή αν έχετε εξοχικό να κανονίσετε να πηγαίνετε πιο συχνά ή και να εγκατασταθείτε για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Σε γενικές γραμμές ο Ιούλιος μετά δεν θα σας παιδέψει ιδιαίτερα ή τουλάχιστον δεν θα φέρει καινούρια προβλήματα. Με Αφροδίτη και Άρη στον Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε πιο δημιουργικοί, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να το ρίξετε έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Η ερωτική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο μέχρι το τέλος του μήνα. Στις 22/7 περνά στον ίδιο τομέα κι ο Ήλιος, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 θα στρέψει την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες, στους φίλους και τους νέους στόχους σας. Ο μήνας θα τελειώσει παρόλα αυτά με μεγαλύτερο άγχος για τα επαγγελματικά σας, καθώς ήδη η Αφροδίτη από τις 21/7 κι ο Άρης από τις 29/7 θα περάσουν στην Παρθένο. Δουλειά, φυσική κατάσταση κι υγεία θα είναι τα βασικά θέματα του Αυγούστου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά αγχωμένα, ειδικά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς Άρης και Αφροδίτη έρχονται σε κόντρα με τον Κρόνο που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. Ειδικά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε τις υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια και αυτές που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο και ίσως νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Κάποιοι μπορεί να σας ζορίζουν πολύ ή μπορεί να μη βλέπετε πρόοδο στα σχέδια σας.

Πολύ διαφορετική θα είναι η εικόνα μετά τις 10/7 και τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των συμφωνιών. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που όλοι ταλαιπωρήθηκαν με προβλήματα, ασάφειες, σύγχυση, είναι σαν να φεύγει ένα πέπλο από μπροστά σας και βλέπετε την αλήθεια και μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα τις σκέψεις, τις ιδέες σας κι αυτά που νιώθετε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε συμφωνίες, αγορές, ταξίδια, να ασχοληθείτε με νέα πρότζεκτ και γενικά να έχετε καλύτερες εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12/7 μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές προϋποθέσεις προόδου σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, σεμιναρίων, ταξιδιών, διαδικτύου. Καλές μέρες κι αν θέλετε να ψάξετε νέες διεξόδους έκφρασης, αλλά και νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μέχρι τις 21/7 το διάστημα αυτό απέχει πολύ από το να πάρει τον τίτλο του ερωτικού διαστήματος για το φετινό καλοκαίρι. Είναι τόσα όσα σας απασχολούν σε άλλους τομείς που ο έρωτας δεν έχει πρώτη θέση. Όμως μετά τις 21/7 ξεκινά ένα τέλειο διάστημα για την προσωπική σας ζωή, για να ερωτευθείτε, να φλερτάρετε, να περάσετε πιο όμορφα με τον σύντροφο σας. Θα είναι μια πιο ξένοιαστη περίοδος που θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Τα θέματα του σπιτιού ή ενός ακινήτου θα είναι στις προτεραιότητες του Ιουλίου. Μπορεί να κάνετε αλλαγές, ανακαίνιση, αναδιακόσμηση και να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά αν είστε γονείς. Η Πανσέληνος στις 24/7 παραπέμπει σε εξελίξεις στην καριέρα αν είστε γεννημένες-οι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από ένα «θολό» Ιούνιο, ο Ιούλιος υπόσχεται να είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας με λιγότερα προβλήματα, κυρίως μετά την πρώτη του εβδομάδα. Βλέπετε τις πρώτες μέρες έχουμε τις δύσκολες όψεις Άρη-Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να δυσκολέψουν τα πράγματα στην επικοινωνία με τους άλλους, να υπάρχει ένα πλαίσιο ασυμφωνιών, σύγχυσης ή ακόμη και έντασης. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά κι επιθετικά και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά, διότι μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο βοηθά να πατήσετε καλύτερα στα πόδια σας, να βάλετε τους οικονομικούς σας στόχους σε προτεραιότητα και να επιμεληθείτε τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Στις 12/7 μια εξαιρετική όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στο πορτοφόλι σας. Αν θέλατε να ζητήσετε μια αύξηση κάντε το εκείνες τις ημέρες κοντά στις 12/7. Τον Ιούλιο μετά τις 10/7 θα είστε πιο δημιουργικοί, πιο επινοητικοί και στη δουλειά σας και πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε τις προοπτικές σε περίπτωση που ψάχνετε μια νέα δουλειά ή σπουδές, σεμινάρια, μεταπτυχιακά. Ακόμη, θα είστε και πιο κοινωνικοί σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ οι προσκλήσεις για διάφορες κοινωνικές κι επαγγελματικές εκδηλώσεις θα πέφτουν βροχή. Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο. Θα την ακολουθήσει στις 29/7 κι ο Άρης που περνά κι αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο της Παρθένου. Θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια, μια χωροταξική αλλαγή, ένα νέο ξεκίνημα, θα σας απασχολήσουν πιο πολύ στο τέλος Ιουλίου και φυσικά τον Αύγουστο. Η Πανσέληνος στις 24/7 είναι θετική προς το ζώδιο σας κι απαιτεί να τα δείτε όλα από μια πιο ανοιχτόμυαλη προοπτική, κυρίως τα σχέδια σας για το μέλλον. Ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο όπου και θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα βοηθήσει να ανοίξετε περαιτέρω τους ορίζοντες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος στο ξεκίνημα του δεν θα σας αρέσει ιδιαίτερα, καθώς οι πρώτες του μέρες δημιουργούν ένταση τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε ότι κάτι μπαίνει στη μέση κι εμποδίζει να έχετε αρμονική σχέση με τον σύντροφο σας ή με έναν συνεργάτη. Πολλές φορές ο Κρόνος δείχνει εμπόδια που τα γεννούν οι συνθήκες, κάποιοι κανονισμοί, νόμοι κλπ. Καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη σκοντάφτουν επάνω στον Κρόνο, η καταπίεση που μπορεί να νιώθετε σε μια σχέση ή συνεργασία μπορεί να φτάνει σε επίπεδο ασφυξίας κάποια στιγμή, αλλά ευτυχώς -όπως όλα σ’ αυτή τη ζωή- θα είναι παροδικό, γι’ αυτό μην σας παίρνει από κάτω. Για κάποιους η πίεση μπορεί να προκύπτει και σε θέματα οικονομικά. Οι δύσκολες αυτές όψεις μπορεί να δείχνουν μειωμένα έσοδα και μεγάλα έξοδα. Ευτυχώς στην πορεία τα πράγματα θα αλλάξουν.

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10/7 στο ζώδιο σας δείχνει ότι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στους τομείς που ήταν δυσλειτουργικοί μέχρι τώρα και να αναδυθεί μέσω αυτών ένας νέος εαυτός με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στις 12/7 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, ενθαρρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις προοπτικές μιας νέας και πολλά υποσχόμενης δουλειάς, με σπουδές και μεταπτυχιακά ή σεμινάρια που θα βοηθήσουν να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αλλά και με ταξίδια, θέματα που αφορούν στο δημόσιο, νομικές υποθέσεις, ξένους ή εξωτερικό.

Τα γενέθλια σας τελειώνουν στις 22/7 που ο Ήλιος περνά στον Λέοντα κι εκεί ξεκινά το πιο ξένοιαστο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού. Διότι ταυτόχρονα περνά κι η Αφροδίτη στην Παρθένο. Εκδρομές, διακοπές, ταξίδια, έστω και κοντινά για να αλλάζετε παραστάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Στον ίδιο τομέα θα περάσει κι ο Άρης στις 29/7. Θα είστε πιο κοινωνικοί, πιο ενεργητικοί στην καθημερινότητα σας, πιο δεκτικοί σε προκλήσεις από φίλους και σίγουρα η καθημερινότητα σας δεν θα είναι βαρετή.

ΛΕΩΝ

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου είναι αρκετά πιο πιεστικές, καθώς τόσο ο Άρης όσο κι η Αφροδίτη από το ζώδιο σας έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο και τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα δύσκολο σκηνικό ανάμεσα σε σας κι έναν φίλο, συνεργάτη, ακόμη και τον σύντροφο σας. Μπορεί μέχρι τις 8/7 να έχετε διαφωνίες, να νιώθετε πίεση από την άλλη πλευρά και σε κάποιο βαθμό να μην ξέρετε τι να κάνετε για να αντιμετωπίσετε όλο αυτό. Αν πραγματικά όμως νοιάζεστε γι’ αυτό το άτομο ή για τη σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι διάλογο, όχι φωνές, όχι επιθέσεις, όχι κόντρες.

Θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τα δράματα και τις κορώνες με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7. Είναι μια Νέα Σελήνη πιο συναισθηματική, πιο ευαίσθητη, που σχηματίζεται μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο που σας φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό, ώστε να διαχειριστείτε όπως πρέπει τα συναισθήματα σας και να πάρετε αποφάσεις όχι βασισμένες στις εντυπώσεις. Είναι ακόμη μια Νέα Σελήνη που βοηθά αν θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δραστηριότητα αυτό το διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να κάνετε μυστικά ραντεβού και να συζητάτε για το μέλλον κάποιων επαγγελματικών σχεδίων που προς το παρόν δεν θέλετε να τα βγάλετε προς τα έξω, όχι τουλάχιστον πριν τα οριστικοποιήσετε. Αφροδίτη και Άρης θα συναντηθούν στις 13/7 στο ζώδιο σας κι εκεί πραγματικά θα είναι δύσκολο να μην γοητεύσετε κάποιο άτομο σε ερωτικό επίπεδο. Η όψη αυτή φέρνει πάθη, ερωτική έξαψη, αλλά θέλει προσοχή να μην υπερβάλλετε στον τρόπο που διαχειρίζεστε αυτή την ένταση.

Τα γενέθλια σας φέτος ξεκινούν στις 22/7 κι η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ήλιου στο ζώδιο σας σάς αναζωογονεί. Αφροδίτη και Άρης περνούν στην Παρθένο κάνοντας τα θέματα των οικονομικών και των επαγγελματικών προτεραιότητα. Η Πανσέληνος στις 24/7 στρέφει την προσοχή σας σε μια σχέση ή συνεργασία και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι προτεραιότητα από το τέλος Ιουλίου μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον Δία που επιστρέφει στον Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ξεκίνημα του Ιουλίου είναι αρκετά ζόρικο, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, είτε σε θέματα που αφορούν την υγεία κάποιου προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον είτε και σε θέματα δουλειάς. Μπορεί να νιώθετε ανόρεκτοι, να μην έχετε έμπνευση, να είστε άτονοι ή οι επαγγελματικές σας προοπτικές αυτή τη στιγμή να σας δημιουργούν άγχος, αν δεν μοιάζουν με αυτό που έχετε κατά νου. Μέχρι τις 8/7 εκτείνεται το πιο ασαφές και ίσως τόσο ζόρικο κομμάτι του Ιουλίου, διότι μην ξεχνάμε ότι στις 6/7 έχουμε την τρίτη και τελευταία όψη τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που δημιουργεί τεράστια σύγχυση σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας κατεύθυνση.

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και να εστιάσετε περισσότερο στους στόχους σας. Μην έχετε αναστολές. Συζητήστε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές ιδέες και απόψεις, γιατί μπορεί να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε έναν στόχο πιο εύκολα. Η ευεργετική όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μια νέα πρόταση, μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο ή και σε επαγγελματικό.

Ακόμη πιο ευχάριστα θα είναι τα νέα στην πορεία του Ιουλίου, ειδικά μετά τις 21/7 που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Το καλοκαίρι με κάποιο τρόπο ξεκινά εκεί για σας και θα έχετε ευκαιρίες να απολαύσετε διακοπές, φλερτ, έρωτες. Αν έχετε άδεια, δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε καλύτερη περίοδο για διακοπές από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Αφήστε που θα σας συντροφεύει κι η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Υδροχόο που θα κοσμεί τις νυχτερινές βόλτες σας.

Στις 29/7 περνά στο ζώδιο σας ο Άρης και ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο. Ο Αύγουστος μπορεί να μην είναι βούτυρο στο ψωμάκι σας, αλλά όποιες κι αν είναι οι προκλήσεις του εσείς θα τις ξεπεράσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα του Ιουλίου δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδες για κανέναν, αλλά ευτυχώς τα πράγματα είναι έτσι μόνο τις πρώτες 6 μέρες που έχουμε τις δύσκολες όψεις Άρη-Κρόνου, Αφροδίτης-Κρόνου και το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε εμπόδια στην προσωπική σας ζωή, προβλήματα σε μια σχέση ή με τους συνεργάτες και φίλους σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει έτσι ο μήνας και στην πορεία. Αντιθέτως, μετά την πρώτη εβδομάδα τα πράγματα θα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα.

Στις 10/7 έρχεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που στρέφει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως και του σπιτιού. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές του τρίτου μπορεί να έχετε μια χωροταξική αλλαγή. Να πάτε σε ένα άλλο επαγγελματικό περιβάλλον ή να κάνετε μια μετακόμιση σε ένα άλλο σπίτι. Είναι μέρες γενικότερα που οι Ζυγοί μπορεί να έχετε προτάσεις ή και να σας ανατίθεται ένα φιλόδοξο επαγγελματικό πόστο. Στις 12/7 το τρίγωνο Ερμή-Δία συνεισφέρει επίσης στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα έχετε περισσότερη έμπνευση και καλύτερες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Γι’ αυτό αν υπάρχουν κάποια εμπόδια στην αρχή του Ιουλίου μην αποθαρρύνεστε, διότι όλα στην πορεία θα κυλήσουν όπως τα επιθυμείτε. Στις 13/7 μπορεί να προκύψει και μια νόστιμη ερωτική ιστορία για σας που είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε.

Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι να αποτραβηχτείτε από τις υποχρεώσεις και τα κοινωνικά «πρέπει» και να βρίσκετε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι ένα διάστημα που καλείστε να χαλαρώσετε κάπως, να κάνετε διακοπές ή αν δεν προβλέπεται πριν τον Αύγουστο, έστω να κλέβετε λίγες ώρες ξεκούρασης ή για κάποια έστω μικρή απόδραση.

Η Πανσέληνος στις 24/7 εστιάζει την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών κι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Στα ίδια θέματα θα στρέψει την προσοχή σας και ο Δίας που επιστρέφει στις 29/7 στον Υδροχόο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Ιουλίου δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για κανέναν απ’ όσο φαίνεται. Ενδεχομένως κάτι να σας κρατάει πίσω ή να σας δημιουργεί προβλήματα σε θέματα που αφορούν την καριέρα. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά στην οικογένεια, μπορεί όμως να είναι και μια ερωτική ιστορία η οποία σας ζορίζει. Μέχρι τις 8/7 οι μέρες είναι πιο βαριές, με μεγαλύτερη σύγχυση και με τεράστια πίεση κυρίως επαγγελματικά. Ευτυχώς όμως δεν θα είναι όλος ο Ιούλιος έτσι, γι’ αυτό μην βιάζεστε να απογοητευθείτε.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 εγκαινιάζει μια πολύ πιο παραγωγική, δημιουργική και άνετη περίοδο. Τα μεγάλα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι πίσω σας πια και οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε στη συνέχεια του Ιουλίου θα σας ανοίξουν νέους δρόμους τόσο επαγγελματικά, όσο και σε θέματα σπουδών, σχεδίων για το μέλλον, ταξιδιών. Προσπαθήστε να μην μένετε κολλημένοι με τον παραδοσιακό και τον συνήθη τρόπο που κάνετε ως τώρα τα πράγματα. Προσπαθήστε ακόμη και την ίδια δουλειά να την κάνετε με έναν διαφορετικό τρόπο, πιο δημιουργικό, πιο ευφάνταστο. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12/7 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για ένα επαγγελματικό σας πόνημα, για θέματα σπουδών, για ταξίδια, για θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή ή τα παιδιά. Μέχρι τις 21/7 η καριέρα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες ρουφάνε εξ ολοκλήρου την ενέργεια σας και η ερωτική σας ζωή μένει λίγο στα μετόπισθεν. Μετά τις 21/7 όμως, περνά η Αφροδίτη στην Παρθένο και θα σας βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς, να έρθετε σε επαφή με φίλους, να κανονίσετε διακοπές ή έστω κάποιες αποδράσεις για τα γουηκέντ, που θα ομορφύνουν την διάθεση σας και θα νιώσετε καλοκαίρι. Τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας θα εξακολουθήσει να σας απασχολεί φυσικά και στη συνέχεια του Ιουλίου, καθώς ο Ήλιος περνά στις 22/7 στον Λέοντα, το ζώδιο που κυβερνά τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η Πανσέληνος στις 24/7 επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες και μπορεί να δείχνει μια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά ή στο σπίτι. Η οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο θα σας απασχολήσουν και στη συνέχεια, καθώς ο Δίας επιστρέφει στις 29/7 στον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με μια αίσθηση στασιμότητας, τουλάχιστον την πρώτη του εβδομάδα. Μην ανησυχείτε δεν αφορά μόνο εσάς αυτή η επιρροή, αλλά όλους μας. Τις πρώτες 6 μέρες έχουμε πιο δύσκολες όψεις, καθώς ο Άρης από τον Λέοντα πέφτει πάνω στον Κρόνο και τον Ουρανό και στη συνέχεια την ίδια διαδρομή ακολουθεί κι η Αφροδίτη. Στις 6/7 συμπληρώνεται για τρίτη φορά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που επιτείνει τη σύγχυση και την ασάφεια. Μην είστε βιαστικοί, μην είστε προκλητικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι στις δοσοληψίες, στον δρόμο όταν οδηγείτε. Κι αυτό… θα περάσει αγαπητοί μου Τοξότες.

Στις 10/7 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τα οικονομικά, αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη καλείστε να βρείτε το θάρρος και την πίστη να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που πλέον δεν σας εξυπηρετούν πουθενά. Καιρός να φυτέψετε τους σπόρους μια νέας κατάστασης στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην νιώθετε ότι κερδίζετε κάτι σε μια νέα επαγγελματική κατάσταση ή σε κάποια δική σας επένδυση, αλλά μακροπρόθεσμα θα αλλάξετε γνώμη. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σας ενθαρρύνει στις 12/7 να κάνετε κάτι που αφορά στο μέλλον και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας φιλικούς και επαγγελματικούς. Σας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Επειδή ο Ερμής βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών μπορεί να έχετε και συναρπαστικά νέα και σε αυτό τον τομέα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα στις 13/7 εξάρει τα πάθη και τις ερωτικές εντάσεις κι αυτό μόνο καλό νέο μπορεί να είναι για έναν Τοξότη! Το διάστημα μετά τις 12/7 και μέχρι τις 21/7 είναι εξαιρετικό για να το εκμεταλλευτείτε όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικό, σπουδών και μελλοντικών σχεδίων, αλλά και για διακοπές ή έστω κάποιες μέρες μακριά από τη ρουτίνα! Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/7 ενεργοποιεί τον τομέα της επέκτασης, της εξερεύνησης και σας ενθαρρύνει να μάθετε, να δείτε και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες.

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 21/7 και του Άρη στις 29/7 στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται ότι δεν θα επιτρέψουν να είστε πολύ χαλαροί τον Αύγουστο και χωρίς επαγγελματικές έγνοιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετό ζόρι και μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, που παίζονται παιχνίδια εξουσίας ή χειριστικά παιχνίδια. Ίσως νιώθετε ότι προσπαθεί ο σύντροφος σας ή ένα σημαντικό άτομο στη δουλειά σας να πάρει τα ινία στη σχέση και αυτό σας κάνει να νιώθετε καταπίεση. Ή μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις στα επαγγελματικά, οι οποίες σας αγχώνουν ή δεν νιώθετε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δουλεύετε μαζί. Μέχρι τις 6/7 είναι μαζεμένα όλα τα παρατράγουδα και οι δύσκολες όψεις του Ιουλίου και σ’ αυτό το διάστημα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Το σημαντικό δεν είναι να κερδίσει ο εγωισμός, αλλά η σχέση.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Αφενός θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να συνάψετε νέες σχέσεις, να μπείτε σε μια νέα συνεργασία και να επιλέξετε καλύτερους συνεργάτες, συντρόφους και φίλους, μολονότι δεν είναι εύκολο.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 12/7 μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις και τη σύγχυση που υπήρχε το προηγούμενο μεγάλο διάστημα, κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι μια εξαιρετική όψη για να την αξιοποιήσετε σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, για να περάσετε από συνεντεύξεις, να ασχοληθείτε με το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, αλλά και για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε διακοπές.

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου θα σκεφτείτε πιο σοβαρά και πιο βαθιά την κατεύθυνση της ζωής σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα δείτε τι πρέπει να αλλάξετε, ώστε να κάνετε πιο σοφές επιλογές κι επενδύσεις του χρόνου, της ενέργειας, αλλά και της αγάπης σας. Κάποιες καταστάσεις και σχέσεις πλέον έχουν τελειώσει και πρέπει να δείτε το νέο που έρχεται κι όχι να μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Η Πανσέληνος στις 24/7 στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και βοηθά να τα βάλετε σε τάξη. Από το τέλος Ιουλίου θα νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία και θα θελήσετε να μάθετε και να κάνετε νέα πράγματα. Εξαιρετικό το τελευταίο δεκαήμερο και για να χαλαρώσετε ή να πάτε διακοπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά κάπως… θυμωμένος όχι φυσικά μαζί σας μόνο, αλλά γενικότερα με όλους μας, αφού οι όψεις που σχηματίζονται τις πρώτες 6 μέρες δημιουργούν δυσκολίες σε όλα τα μέτωπα και κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προσπαθήστε να διαλέγετε σοφά τις μάχες που δίνετε και να βάζετε μπροστά το καλό και το συμφέρον της σχέσης κι όχι το «εγώ» σας. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες μέχρι τις 6/7 στην οδήγηση κι αποφύγετε τα ρίσκα σε όλους τους τομείς.

Μια καλύτερη κατάσταση θα ξεκινήσει μετά τη Νέα Σελήνη στις 10/7 στον Καρκίνο, που λαμβάνει χώρα μέσα στον 6ο οίκο της δουλειάς, της καθημερινότητας και της φυσικής κατάστασης και υγείας. Μπορεί με αυτή τη Νέα Σελήνη να γίνετε πιο παραγωγικοί, να αποφασίσετε να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα σας ή μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά πολλά υποσχόμενη.

Στις 12/7 έχουμε το θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που μπορεί να ευνοήσει ιδιαίτερα τον οικονομικό τομέα. Μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων ή μπορεί να ανταμειφθείτε με ένα μπόνους ή να βρείτε και μια δεύτερη δουλειά που θα συμπληρώνει το εισόδημα σας.

Στις 13/7 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα μπορεί να προκύψει ένα «καυτό» ειδύλλιο! Γενικότερα τα ερωτικά σας και οι σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα από κει και κάτω με πολύ καλύτερες προδιαγραφές.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει απέναντι σας στον Λέοντα μέχρι τις 21/7. Μετά θα περάσει στην Παρθένο και θα δείτε πόσο αξίζει να επενδύσετε σε μια νέα ερωτική ιστορία. Ο έρωτας εμπεριέχει πάντα ρίσκο αγαπητοί Υδροχόοι, αλλά ζωή χωρίς έρωτα είναι μια ανάλατη ζωή κι εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά. Μπαίνοντας στις 22/7 ο Ήλιος στον τομέα των σχέσεων θα νιώσετε πιο έτοιμοι να δεσμευτείτε, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν φυσικά τόσο με την Αφροδίτη από τις 21/7 όσο και με τον Άρη από τις 29/7 στην Παρθένο. Είναι η στιγμή που πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη και να τα φροντίσετε.

Η Πανσέληνος στις 24/7 πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε μια σχέση ή συνεργασία, πιθανώς όμως και κάποια αλλαγή πλεύσης για σας. Ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο σας στις 29/7 και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα συμβάλλει στην πρόοδο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετό άγχος και πίεση κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας, για κάποιους όμως μπορεί να αφορούν και την υγεία ή την ψυχολογία σας. Βλέπετε έχουμε απανωτές δυο όψεις αντίθεσης του Άρη και της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Πολλές φορές ο Κρόνος βγάζει προς τα έξω τους ενδόμυχους φόβους στην επιφάνεια, τα άγχη μας, ενώ μπορεί να νιώθουμε πιο αδύναμοι και χωρίς ενέργεια. Μην το κάνετε όμως εσείς οι ίδιοι χειρότερο για τον εαυτό σας αναμασώντας δυσκολίες και αγωνίες. Πολύ σύντομα θα νιώθετε πολύ καλύτερα και πιο δυνατοί κι αυτή είναι υπόσχεση!

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 δίνει μια πρώτη γεύση, καθώς πραγματοποιείται στον φιλικό σας Καρκίνο και θα νιώθετε ανανεωμένοι και πιο αισιόδοξοι γι’ αυτά που θα έρθουν. Είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να είστε πιο δημιουργικοί, για να έχετε έμπνευση και να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε κάπως. Μια ερωτική σχέση, θέματα παιδιών ή ένα επαγγελματικό πρότζεκτ μπορεί να σας δώσουν χαρά εκείνες τις μέρες.

Στις 12/7 σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη. Το μυαλό σας κατακλύζεται από ιδέες και θα θελήσετε κάποια από αυτές να την υλοποιήσετε. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 15/7 αναζωπυρώνει την επιθυμία σας να αποδράσετε από την καθημερινότητα, να κάνετε διακοπές ή έστω να φύγετε για ένα γουηκέντ μακριά από τα προβλήματα και τη ρουτίνα. Αξιοποιήστε το με καλύτερο τρόπο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου τα επαγγελματικά και οι προοπτικές της δουλειάς είναι αυτά που κλέβουν την ενέργεια σας. Όπως καταλαβαίνετε ο Ιούλιος είναι ένας απαιτητικός και κουραστικός μήνας, αλλά και εξαιρετικά παραγωγικός και δημιουργικός. Στις 21/7 η Αφροδίτη περνά στον τομέα των σχέσεων και σας βγάζει κάπως από το καβούκι σας. Τόσο οι προσωπικές όσο και οι δημόσιες σχέσεις σας θα λάβουν μια τονωτική ένεση μετά τις 21/7. Στις 24/7 η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες και μπορεί να δείχνει κάποια παρασκηνιακή δραστηριότητα. Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο σας προσωρινά στις 29/7, για να επιστρέψει πιο γενναιόδωρος απέναντι σας στο τέλος της χρονιάς.

Recommended For You

About the Author: efoni