Την οδύνη και τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε βάρος στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε οι δράστες των εμπρηστικών επιθέσεων κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να συλληφθούν, να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν, στέλνοντας μήνυμα μηδενικής ανοχής απέναντι σε εγκληματικές ενέργειες.
«Εκφράζω την οδύνη και τη βαθιά μου θλίψη για τον χαμό της μητέρας του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτης Νέστορα», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στα social media.
«Οι δολοφόνοι πρέπει να συλληφθούν, να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη κοινωνία δεν μπορεί να υπάρχει καμία ανοχή σε εγκληματικές ενέργειες».