Ο καιρός το Mεγάλο Σάββατο: Πώς θα κάνουμε Ανάσταση

Αίθριος θα είναι ο καιρός το Mεγάλο Σάββατο σε όλη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατούν και το βράδυ στην Ανάσταση.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Χρυσόστομο Παρανό, η θερμοκρασία θα αγγίξει το μεσημέρι τους 23 βαθμούς στα βόρεια, τους 25 με 26 στα κεντρικά και τα νότια και τους 23 με 24 στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και μόνο στη θάλασσα των Κυθήρων θα αγγίζουν τα 5 με 6 μποφόρ.

Ο καιρός το Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα αγγίξει το μεσημέρι τους 25 βαθμούς στα βόρεια, τους 26 στα κεντρικά και νότια, τους 21 στα δυτικά και τους 24 σε Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 3 με 4 και μόνο στα Δωδεκάνησα θα αγγίζουν τα 5 μποφόρ.

Η πρόγνωση για την Δευτέρα του Πάσχα

‌Αίθριος θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα του Πάσχα με λίγες τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 25 βαθμούς στα βόρεια, τους 26 στα κεντρικά και νότια πεδινά ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη ασθενείς έως μέτριοι και μόνο στα στο νότιο Ιόνιο θα αγγίζουν τα 6 μποφόρ.

Recommended For You

About the Author: efoni