
ΟΧρίστος Κούγιας κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή μήνυση στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο για προσβολή της μνήμης του νεκρού πατέρα του, όπως μετέδωσε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (15/4) η εκπομπή Το Πρωινό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Φαίης Φώτου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο 23χρονος Χρίστος Κούγιας ακολούθησε τη νομική οδό εις βάρος του ακτιβιστή, μετά τα όσα είχε γράψει στα social media για τον Αλέξη Κούγια, μόλις μία ημέρα αφότου είχε φύγει από τη ζωή.
Ο Χρίστος Κούγιας απαντά στην ανάρτηση Βαλλιανάτου για τον πατέρα του: «Ντροπή»
«Ο Χρίστος Κούγιας κατέθεσε μήνυση την Παρασκευή που μας πέρασε στον κύριο Βαλλιανάτο για προσβολή της μνήμης του νεκρού. Εγώ επικοινώνησα με τον κύριο Βαλλιανάτο, ο οποίος δεν έχει λάβει ακόμα τη μήνυση. Αυτό που μου είπε είναι ότι “δεν έχω κάτι με τα παιδιά, θα πάρω τη μήνυση και θα απαντήσω καταλλήλως”» σημείωσε η Φαίη Φώτου στο Πρωινό.