ΣΥΡΙΖΑ: «Κασσελίστας» της ΚΕ στέλνουν Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη και Γκλέτσο στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Συνεχίζεται το σπιράλ εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ. Δώδεκα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής παρέπεμψαν Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη και Γκλέτσο στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σύμφωνα με ανάρτηση της κα Σοφίας Ιντζιάδου, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα social media, ομάδα στελεχών παρέπεμψε στην επιτροπή δεοντολογίας την Όλγα Γεροβασίλη, τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Απόστολο Γκλέτσο.

«Έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, μια ομάδα συντρόφων της κεντρικής επιτροπής, ενδεικτικά 12 ατόμων, θέλοντας να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα το πρωί στην επιτροπή δεοντολογίας τους κ. Γεροβασίλη, κ Ζαχαριάδη και κ. Γκλέτσο έτσι ώστε να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις. Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκαν τρεις ξεχωριστοί φάκελοι, ένας για τον καθένα, συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών αρχείων όπως π.χ. βιντεοληπτικό υλικό.»

Recommended For You

About the Author: efoni