Μπακογιάννη: Στεναχωρήθηκα για την απουσία του Καραμανλή, όχι του Σαμαρά από τη Ρηγίλλης

Για τις εξελίξεις εντός και εκτός Ελλάδος, τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Για τον Αντώνη Σαμαρά ήταν αναμενόμενο, αλλά για τον Κώστα Καραμανλή στεναχωρέθηκα που δεν ήρθε», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη για την απουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών από τη γιορτή των 50 ετών της Νέας Δημοκρατίας. 

Εξήγησε χαρακτηριστικά: «Αυτή ήταν μια γιορτή για τους αγωνιστές της Ν.Δ, για τους ανθρώπους που περάσαμε στη Ρηγίλλης καλές και κακές στιγμές, νίκες και ήττες. Ο Καραμανλής με αυτόν τον κόσμο έχει μια ειδική σχέση. Και αυτό ειλικρινώς με στεναχώρησε. Ο κ. Σαμαράς έχει περάσει στη Ρηγίλλης και λιγότερο χρόνο και είναι μια ειδική περίπτωση».

Οσον αφορά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «ο σοβαρότερος είναι ο Πολάκης». «Τοποθετήθηκε σωστά, ακούστηκε μια φωνή λογικής εκεί μέσα. Πάνε για διάλυση», είπε συμπληρώνοντας πως «η έλλειψη αντιπολίτευσης οδηγεί σε μια ανισορροπία το πολιτικό σύστημα». «Οταν έχεις αυτή την εικόνα, ένα παιδί 20-25 ετών που παρακολουθεί αυτό το “τσίρκο” λέει “μακριά από την πολιτική”. Αυτό έχει κόστος και για εμάς», τόνισε σε άλλο σημείο.

Για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για έναν «άψογο πολιτικό διάλογο και μια άψογη πολιτική διαδικασία». Μάλιστα, επεσήμανε πως ό,τι και να γίνει δείχνει ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο κόμμα.

Recommended For You

About the Author: efoni