Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον β’ γύρο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξασφάλισε παρουσία στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη του ηγέτη του κόμματος. Αυτήν την ώρα, ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι εκείνος που θα «διασταυρώσει» τα ξίφη με τον νυν Πρόεδρο της παράταξης.

Επίσημα αποτελέσματα με ενσωμάτωση 99,46%

  1. Νίκος Ανδρουλάκης: 29,71% (88.659)
  2. Χάρης Δούκας: 21,38% (63.748)
  3. Παύλος Γερουλάνος: 21,15% (63.065)
  4. Αννα Διαμαντοπούλου: 19,55% (58.313)
  5. Μιχάλης Κατρίνης: 5,90% (17.587)
  6. Νάντια Γιαννακοπούλου: 2,30% (6.892)

Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι δεν κατευθύνονται στον β’ γύρο

«Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ μίλησαν και η απόφασή τους είναι σεβαστή. Θέλω να συγχαρώ τους Ανδρουλάκη και Δούκα και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον εξαιρετικό αγώνα που έκανε το ΠΑΣΟΚ. θέλω να ευχαριστήσω τους 300.000 ανθρώπους που ήρθαν στην κάλπη, υπομονετικά περίμεναν και ψήφισαν. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που ήρθαν να στηρίξουν τη δική μου υποψηφιότητα και τους εθελοντές», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος.

«Αύριο ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για το καλό του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης», είπε, ενώ ανέφερε ότι οι ψηφοφόροι δεν κατευθύνονται στην κάλπη.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η διαδικασία έκανε καλό στο ΠΑΣΟΚ, που θα διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές.

Κατρίνης: Το ποιος θα ηγηθεί της παράταξης θα το κρίνουν οι πολίτες ελεύθερα και ανεπηρέαστα

Δηλώσεις στη Χαριλάου Τρικούπη κάνει ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάνω από 300.000 δημοκρατικούς πολίτες που με τη συμμετοχή τους δυναμώνουν το κίνημά μας», είπε, ευχαριστώντας και όσους τον ψήφισαν. «Συγχαίρω τους δύο συνυποψηφίους μας στον β’ γύρο», είπε, λέγοντας ότι το ποιος θα ηγηθεί της παράταξης θα το κρίνουν οι πολίτες ελεύθερα και ανεπηρέαστα.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Θα είμαι μπροστά, στην πρώτη γραμμή, αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητα

Σήμερα είναι μια ημέρα νίκης για το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε η Νάντια Γιαννακοπούλου, σημειώνοντας ότι «επωμιζόμαστε μια μεγάλη ευθύνη. Να μην τους απογοητεύσουμε». Αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητά μας, ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα είναι μπροστά, στην πρώτη γραμμή.

«Σήμερα δρέπουμε τους καρπούς. Ο μεγάλος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε.

Ανδρουλάκης: Έχουμε επτά μέρες για να γίνει η παράταξη ακόμη πιο ισχυρή

Σπουδαία μέρα για την δημοκρατική παράταξη χαρακτήρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης τη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Με τη δήλωσή του προσερχόμενος στη Χαριλάου Τρικούπη ευχαρίστησε τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ, τους συνυποψηφίους του για την αναμέτρηση με πολιτικό πολιτισμό και όσους τον τίμησαν και του έδωσαν την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο.

“Επτά μέρες έμειναν. Το ΠΑΣΟΚ θα βγει πιο ενωμένο, πιο δυνατό”, είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Άννα Διαμαντοπούλου: «Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου»

«Η σημερινή μέρα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για μια νέα δημιουργική πορεία για το ΠΑΣΟΚ. » είπε η Άννα Διαμαντοπούλου και ευχαρίστησε τους πολίτες που «μας δυνάμωσαν».

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φίλους και τους εθελοντές που πίστεψαν στην υποψηφιότητα μου και ονειρευτήκαμε μαζί. Όλους αυτούς τους ανθρώπους σε κάθε σημείο της Ελλάδας που αυτό οργανώθηκαν», συμπλήρωσε.

«Είμαι εδώ και πιστεύω βαθιά ότι στην επόμενη ημέρα θα είμαστε ενωμένοι και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ», κατέληξε.

Recommended For You

About the Author: efoni