Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία του Χάρη Δούκα στις Αχαρνές

Ο Χάρης Δούκας, Δήμαρχος Αθηναίνων και  υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, βρέθηκε στις Αχαρνές το απόγευμα της Κυριακής 22/9, στο πλαίσιο των ομιλιών που πραγματοποιεί ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας μιλώντας σε πλήθος κόσμου που είχε μαζευτεί για να τον ακούσει αλλά και να τον γνωρίσει από κοντά, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις «ρεαλιστικές» εκτιμήσεις και προβλέψεις σχετικά με τα ποσοστά που μπορεί να επιτύχει το κόμμα σε μια εκλογική αναμέτρηση, επισημαίνοντας τις μεγάλες απώλειες που καταγράφουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Λένε κάποιοι, “καλά όλα αυτά που λες, Χάρη, αλλά δε γίνεται με μαγικό ραβδί να υπερδιπλασιάσουμε τα ποσοστά μας”. Με συγχωρείτε, φίλες και φίλοι, 1.5 εκατομμύριο γύρισαν την πλάτη στον Μητσοτάκη, πάνω από 1 εκατομμύριo ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Και δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα από αυτούς τους ανθρώπους; Θα φοβόμαστε να πούμε ότι μπορούμε να νικήσουμε; Θα απολογηθούμε που λέμε ότι πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι δεύτεροι ή τρίτοι; Μήπως δημιουργούμε συνθήκες χαμηλών προσδοκιών και εδώ;», διερωτήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους.

 

Ακόμη, υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής της νέας γενιάς στα πολιτικά δρώμενα, επισημαίνοντας πως η αλλαγή ξεκινά από τους πολίτες.

Η συγκέντρωση έκλεισε με μια ανανέωση δέσμευσης από τον Χάρη Δούκα για να εργαστεί σκληρά για τις αξίες και τις αρχές του ΠΑΣΟΚ, ενισχύοντας τη φωνή του κόμματος σε κάθε γωνιά της χώρας.

 

Recommended For You

About the Author: efoni