Αποκλειστικό: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Βορίδη με τον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών και τους Αντιδημάρχους.

Της Άρτεμις Γκούρλια

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 1η Μαρτίου στο Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και φορέων του Δήμου Αχαρνών. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, κ Θέμη Οικονόμου και τους Αντιδημάρχους Συντονισμού Έργου και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο και κ. Χρύσανθο Κόνταρη.

Ρωτήσαμε τον Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο, Αντιδήμαρχο Συντονισμού Έργου, σχετικά με το συζητήθηκε στη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά στο efoni.gr:«Η συνάντηση με τον Υπουργό ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική. Είχε εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Ο ουσιαστικός χαρακτήρας που αυτό εν τέλει ενδιαφέρει τους δημότες, έχει να κάνει με την προοπτική ένταξης του Δήμου Αχαρνών στα χρηματοδοτικά προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών και την αύξηση της απορροφητικότητας των διατιθέμενων πόρων. Αυτή τη χρονική στιγμή ετοιμάζουμε πυρετωδώς προτάσεις χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης υψούς αρκετών εκατομμυρίων που θα αλλάξουν σημαντικά την εικόνα της πόλης σε επίπεδο κλασσικών αλλά και έξυπνων υποδομών. Σχετικές ανακοινώσεις έχει κάνει στο παρελθόν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρύσανθος Κόνταρης.

Για τον ίδιο τον Υπουργό η πρόκληση είναι διπλή καθώς αφενός είναι ένας άνθρωπος με δομημένο τρόπο διοίκησης, άρα τον ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητα και οι επιτυχής συνεργασία, πολύ δε περισσότερο όταν αυτό αφορά τον μεγαλύτερο Δήμο της Ανατολικής Αττικής.

Recommended For You

About the Author: efoni