Σάκης Αρναούτογλου: Οι θερμοκρασίες μέρα μέρα στη νέα επέλαση του καύσωνα

Ο νέος καύσωνας φτάνει σε λίγες ώρες στην Ελλάδα, όμως και την επόμενη εβδομάδα οι θερμοκρασίες στη χώρα θα «εκτοξευτούν» ξανά. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει την πορεία του υδράργυρου.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ 3, δημοσίευσε ένα γράφημα με τις θερμοκρασίες έως και τις 28 Ιουλίου.

 

thermokrasia
Οι θερμοκρασίες των επόμενων ημερών | Σάκης Αρναούτογλου / Facebook

Στο γράφημα σημειώνεται πως η θερμοκρασία στους κλειστούς κάμπους θα πρέπει να υπολογίζεται από 1 έως και 2 βαθμούς υψηλότερα, ενώ στις ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές από 3 έως και 8 βαθμούς χαμηλότερα.

Συγκεκριμένα από την Πέμπτη (20/7) ο υδράργυρος θα φτάσει στους 42 βαθμούς και την Κυριακή (23/7) το θερμόμετρο θα δείξει 44άρι. Τη Δευτέρα (24/7) αναμένεται μία πτώση, αλλά και πάλι το θερμόμετρο θα είναι στο «κόκκινο» με 40 βαθμούς.

Νέα 44άρια την Τετάρτη (26/7), ενώ την Παρασκευή (28/7) η τάση δείχνει 38 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι σε πολλές περιοχές της χώρας για το επόμενο οκταήμερο, ο υδράργυρος τις θερμές ώρες τις ημέρες δεν θα υποχωρήσει κάτω από τους 40 βαθμούς.

Recommended For You

About the Author: efoni