Εγκαίνια Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αχαρνών-Θρακομακεδόνων: To ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Γκούρλια

Μία ημέρα μετά την επέτειο της ιστορικής νίκης της παράταξης του ΠΑΣΟΚ με 48,07%, έγιναν τα εγκαίνια της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αχαρνών- Θρακομακεδόνων, παρουσία του Γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλου.

 

 

 

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου έξω από ένα τα πιο κεντρικά σημεία των Αχαρνών, ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ ακουγόταν από μεγάφωνα, ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται, ενώ τα διερχόμενα αμάξια άρχισαν να κορνάρουν για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ σε ένα δήμο στον οποίο τα ποσοστά του «ζάλιζαν» σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αφήνοντας κατά πολύ πίσω μεγάλα κόμματα και υποψηφίους.

 

Το μήνυμα λοιπόν ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στο δήμο Αχαρνών, έτοιμο να διεκδικήσει και πάλι την πρώτη θέση, έδωσε τόσο ο κόσμος, όσο και ο ίδιος ο Γραμματέας του κόμματος, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση.

 

«Μαζί χτίζουμε τις συνθήκες ενός μεγάλου προοδευτικού ρεύματος ξανά στην ελληνική κοινωνία που θα φέρει την ανατροπή. Εντυπωσιακή η ανταπόκριση και η συμμετοχή μελών και φίλων στα εγκαίνια της Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων όπου είχα τη χαρά να είμαι ομιλητής.», σημείωσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος σε ανάρτησή του.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος μαζί με τον γραμματέα της Τ.Ο Διομήδη Καρακωνσταντή, με τον τελευταίο να ανοίγει την εκδήλωση, μιλώντας για την νέα εποχή του ΠΑΣΟΚ στην τοπική κοινωνία.
Στην ομιλία του, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος, ενόψει και των επερχόμενων εθνικών εκλογών και παράλληλα, έδωσε το μήνυμα για την πρωταγωνιστική θέση του ΠΑΣΟΚ στη χώρα και πάλι. Έριξε τα βέλη του σε Μητσοτάκη και Τσίπρα και επεσήμανε πως τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, έτοιμα να διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη του λαού της Ανατολικής Αττικής, που αξίζει να έχει μεγάλη εκπροσώπηση του προοδευτικού χώρου στη Βουλή. Τέλος, ευχαρίστησε τα μέλη της τοπικής οργάνωσης για την επιτυχημένη εκδήλωση και το αέρα ανανέωσης που φέρνουν με την παρουσία τους στο κόμμα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής Ντίνος Βρεττός, ο πρώην βουλευτής Παντελής Ασπραδάκης, οι πρώην δήμαρχοι Τάσος Μουστακάτος και Σωτήρης Ντούρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμης Οικονόμου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Σπύρος Βρεττός, Γιάννης Σμέρος, Λάζαρος Καραούλης, Βάσια Αναστασίου, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Δαμάσκος, Νίκος Ξαγοράρης και Γιώργος Πετάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Θεόφιλος Αφουξενίδης, Σπύρος Βάθης, Διονυσία Μπομπόνη, Κώστας Παπακώτσης, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, η Περιφερειακή σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδη, τα μέλη της Τοπικής και της Νομαρχιακής με επικεφαλής τον γραμματέα της Μιχάλη Χριστοφορίδη.
O Δήμαρχος Αχαρνών απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση, επισημαίνοντας μάλιστα την μακρά ιστορία του κόμματος στην περιοχή.
Ακόμη, μετά από πρόσκλησή που τους έγινε, παρευρέθηκαν και μέλη των τοπικών οργανώσεων τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.
BONUS ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με το πέρας της εκδήλωσης, τα μέλη της Τοπικής συναντήθηκαν με τον Γραμματέα του κόμματος σε ένα παραδοσιακό μενιδιάτικο καλωσόρισμα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες. Στο τραπέζι για λίγους, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος άκουσε τους συντρόφους του, μίλησε για την στρατηγική του κόμματος και τα πράσινα ψηφοδέλτια, τα οποία μάλιστα δεν έχουν κλείσει και με ενδιαφέρον άκουσε τις προτάσεις των μελών της Τοπικής. Το ραντεβού τους ανανεώθηκε για το σύντομο προσεχές διάστημα προκειμένου ο Γραμματέας να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να επισκεφθεί και πολύ σύντομα το δήμο Αχαρνών και ο Πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης.
Εμείς να ευχηθούμε, μετά από όσα είδαμε, να ανατείλει και πάλι ο Πράσινος Ήλιος στο Μενίδι!
Δείτε εδώ φωτογραφίες 

 

 

Recommended For You

About the Author: efoni