Ρούλα Πισπιρίγκου: «O Μάνος φοβάται να μην μπει στη φυλακή αυτός και ο πατέρας του»- Στη ΓΑΔΑ ο Μάνος Δασκαλάκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς πληροφορίες των τελευταίων λεπτών, αναφέρουν ότι στην ΓΑΔΑ αναμένεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος για τον οποίο ο πατέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στη Πάτρα μεταβαίνει στο κτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μέσα από τα κρατητήρια μίλησε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και αυτά τα οποία είπε είναι αποκαλυπτικά.

Η 33χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρατείται στην ΓΑΔΑ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ερωτάται αν αντέχει λέει: «Δεν γίνεται άλλο. Δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε οι αστυνομικοί. Είναι άδικο».

«Όχι δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο. Μίλησα σήμερα το πρωί με τον Μάνο. Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά. “Έχουν πέσει όλοι να με φάνε”, μου είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας», τόνισε η 33χρονη.

Παράλληλα σε μια δήλωση που προκαλεί ΣΟΚ η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε πως ο Μάνος Δασκαλάκης φοβάται να μην μπει στη φυλακή εκείνος και ο πατέρας του και το μόνο του μέλημα σύμφωνα με την κατηγορουμένη είναι να έχει δουλειά.

Recommended For You

About the Author: efoni