Στις Αχαρνές ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας- Τι προανήγγειλε για το ιερό ναό του Αγίου Βλασίου

Στις Αχαρνές βρέθηκε, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, για να παραστεί στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως. Όπως προανήγγειλε, σε λίγες ημέρες θα υπογραφεί η Υπουργική Απόφαση για την αποκατάσταση των ζημιών του Αγίου Βλασίου, ενώ θα μπουν και οι οριστικές υπογραφές για την ένταξη του Πάρκου της Λαθέας στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Παράλληλα, ο κος Πέτσας επισκέφθηκε και τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Αχαρνών- Θρακομακεδόνων που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο κο Πέτρο Μαρίνη, καθώς και με μέλη της τοπικής οργάνωσης για θέματα που αφορούν την συνεργασία του για τις Αχαρνές. Εκτός των άλλων ο υπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να προχωρήσουν άμεσα δυο θέματα που άπτονται του θεσμικού του ρόλου και είναι η επισκευή του Μητροπολιτικού Ναού του Άγιου Βλασίου καθώς και το μεγάλο έργο που αφορά το πάρκο της Λαθέας, όπως επιβεβαιώνει και το δελτίου τύπου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.

 

 

Η ανάρτηση του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού στο Facebook:

Μεγάλη γιορτή της Σταυροπροσκυνήσεως σήμερα και με χαρά παρευρέθηκα στην λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, καθώς και με φίλους και συνεργάτες.

Η πανηγυρική ακολουθία τελέστηκε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ Αθηναγόρα ο οποίος στηρίζει το εκκλησιαστικό του ποίμνιο, ευχόμενος καλό υπόλοιπο Σαρακοστής. Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την κεντρική πλατεία της πόλης μας και να συνομιλήσουμε με τον κ. Πέτσα για θέματα που μας απασχολούν όπως η έγκριση της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Βλασίου αλλά και του εμβληματικού πάρκου της Λαθέας που πρόκειται να υπογράφουν στο προσεχές διάστημα. Στην παρέα μας βρέθηκε και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον οποίο έχουμε κοινές αναφορές και προβλήματα. Χρόνια πολλά”.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κου Πέτσα

Πηγή φωτογραφιών: doxthi.gr

Recommended For You

About the Author: efoni