Επίσκεψη ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και Δήμο Μαραθώνα

Το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρη επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, αποτελούμενο από τους Ζώτο Σωτήρη Αναπ.γραμματέα τομέα Υγείας, Σμέρο Ιωάννη Περιφερειακό Σύμβουλο, Δραγώτη Χρήστο μέλος Νομαρχιακής Ανατολικής Αττικής και Καραούλη Λάζαρου μέλους γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας ΠΑΣΟΚ.
Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα δίκαια αιτήματα του νοσηλευτικού προσωπικού όπως είναι οι απλήρωτες υπερωρίες τους από τον Ιούνιο του 2021 και για τις ελλείψεις που παρατηρούνται και μας ενημέρωσε ο συντονιστής του Κέντρου Υγείας κ.Σακελλάρης.
Για εμάς στο Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ η Υγεία ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα, ζητάμε να καταβληθούν άμεσα οι δεδουλευμένες υπερωρίες στο Νοσηλευτικό προσωπικό και να καλυφθούν άμεσα οι ελλείψεις σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό στα κέντρα υγείας της 1η ΥΠΕ.
Αμέσως μετά συναντήθηκαν  με τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ.Στέργιο Τσίρκα και τον Υπεύθυνο Υγείας κ.Ζορμπά και είχαμε μια ουσιαστική και αναλυτική ενημέρωση για τις ανάγκες του Δήμου. Η ενίσχυση της Υγείας, οι περιβαλλοντικές τομές που χρειάζεται ο τόπος, η επιτάχυνση της αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές και η Ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, ενόψει του Καλοκαιριού, μαζί με την ανάγκη συναινετικών λύσεων στα θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων χωρίς αιφνιδιασμούς ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Recommended For You

About the Author: efoni