Παγκόσμια επιτυχία για το 3ο Δημοτικό Σχολείου Διονύσου

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου σηκώνει την Ελλάδα ψηλά, καθώς αποτελεί το σχολείο που τοποθετεί τη χώρα μας στη λίστα με τις 3 χώρες παγκοσμίως (6 Πολιτείες της Αμερικής, Γερμανία, Ελλάδα), οι οποίες θα συμμετέχουν σε πιλοτική εφαρμογή για το Μουσικό Λογισμικό Hyperscore, που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μετά από έρευνες στο M.I.T. Media Lab: https://newharmonyline.org/.

Με πρωτοποριακά λογισμικά που προσφέρουν νέες εκπαιδευτικές μεθόδους και στρατηγικές, το σχολείο ενεργεί ώστε να εμπλέκει τους μαθητές σε καινοτόμες δραστηριότητες, προάγοντας τη δημιουργικότητά τους! Όραμα είναι να εμπλουτίσει τα θεμέλια που παρέχει στους μαθητές, ώστε να υπερβούν τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, διαμορφώνοντας σύγχρονους ικανούς πολίτες με ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Σκοποί και στόχοι είναι να υποστηρίξει μορφές δράσης που μετασχηματίζονται σε ιδανικά, για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση των μελών της, που θα συνδέει την ανθρώπινη ύπαρξη με τις ανώτερες αξίες της ζωής!

Δείτε σχετικά βίντεο:

Recommended For You

About the Author: efoni