Ικανοποιείται το αίτημα του Δήμου Κρωπίας για την μετατροπή του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Ενόψει της κατασκευής του νέου σχολικού κτιρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Ν. Κιούσης συναντήθηκε, την άνοιξη του 2021, με την υφυπουργό Παιδείας, Ζέτα Μακρή. Βασικό αντικείμενο της συνάντησης, ήταν, μεταξύ άλλων, το αίτημα της μετατροπής του 5ου Δ.Σ από 7θέσιο σε 12θέσιο ώστε να εκπληρωθούν οι όροι της κατασκευής του νέου κτιρίου. Το αποτέλεσμα της συνάντησης – σύμφωνα και με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας 169/2020 και 29/2021- ήταν η δημοσίευση της σχετικής απόφασης σε ΦΕΚ (αρ.3897) στις 20.08.2021.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, η τότε γ.γ. ΥΠΕΠΘ Αναστασία Γκίκα(νυν μέλος της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ελλάδας στις Βρυξέλλες στους τομείς της Παιδείας και του Αθλητισμού) και ο Νίκος Αντωνίου, σύμβουλος Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Αυτοτελές Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Θερμό ευχαριστήριο μήνυμα στον Δήμαρχο Κρωπίας για τις ενέργειές του απέστειλε η Διευθύντρια του 5ου Δ.Σ Κορωπίου κα Βάγια Παπαβασιλείου.

 

Recommended For You

About the Author: efoni