«The House of Gucci»: Η ταινία με το κορυφαίο cast που όλοι περιμένουν

Έχουμε ακούσει πολλά λόγια για τη νέα ταινία του Ridley Scott με τίτλο «The House of Gucci» , μια παραγωγή που από τα ονόματα και μόνο που συμμετέχουν σου τραβάει το ενδιαφέρον να την παρακολουθήσεις. Κάτι σαν το «Once Upon a Time in… Hollywood» του Quentin Tarantino ένα πράγμα.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

Ο οίκος Gucci έχει αφήσει μεγάλη ιστορία στο χώρο της μόδας, ωστόσο ακόμα και πίσω από τα επιτυχημένα franchise πολλές φορέ κρύβονται μεγάλες συνωμοσίες και ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα. Και η οικογένεια Gucci δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Βλέπεις η ταινία του Ridley Scott θα πραγματεύεται τη σχέση του εγγονού Guccio Gucci, Maurizio με τη μυστήρια Patrizia Reggiani η οποία καταδικάστηκε για την οργάνωση δολοφονίας του άντρα της.

Ακόμα και αν η Patricia Gucci (κόρη του Gucci) δεν αποδέχεται τους Leto και Pacino για τους ρόλους του πατέρα και παππού της αντίστοιχα, από το τρέιλερ και μόνο βλέπουμε ότι η Lady Gaga και το All Star Cast έχουν πιάσει για τα καλά δουλειά και υπόσχονται μια μοναδική ταινία την οποία περιμένουμε με ανυπομονησία.

Recommended For You

About the Author: efoni