19χρονη Άρτεμις από το Κορωπί: Καταιγιστικές εξελίξεις -Νέος κύκλος ερευνών

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Έχουν συμπληρωθεί 5,5 μήνες από την ημέρα που η Άρτεμις Βασίλη εξαφανίστηκε από το Κορωπί, χωρίς κανείς να μπορεί να βρει το παραμικρό στοιχείο για την 19χρονη κοπέλα αλλά και την τύχη της.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον έναν εκ των δικηγόρων της οικογένειας Βασίλη, τον κ. Αναστάσιο Ντούγκα, ο οποίος αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει η παραμικρή αλήθεια σε όσα αναφέρονται από εκπομπές σχετικά με τις σχέσεις της Αρτέμιδος και της οικογένειάς της.

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ για κάποια πράγματα που αναφέρονται σε διαφορά σχόλια στο διαδίκτυο. Η σχέση της Αρτέμιδος με την οικογένειά της, τον πατέρα της, την μητέρα της, τα αδέρφια της ήταν εξαιρετική. Δεν υπάρχει ουδεμία αλήθεια σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η 19χρονη είχε κακές σχέσεις με την οικογένειά της», τόνισε.

Οι έρευνες των προηγούμενων ημερών σε πηγάδια στην περιοχή του Κορωπίου αλλά και κοντά στα Jumbo, το πολυκατάστημα παιχνιδιών που πήγε να μιλήσει για δουλειά η κοπέλα αλλά δεν έφτασε ποτέ, δεν έδειξαν το παραμικρό.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε το παραμικρό στοιχείο. Ήμουν παρών σε πολλές από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν όπως και ο συνάδελφος που χειριζόμαστε μαζί την υπόθεση μαζί κύριος Σταύρος Γεωργίου καθώς και ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας κύριος Γιώργος Τσουκάλης. Αρκετός κόσμος περνάει με τα πόδια από εκεί, κανείς δεν έχει δει το παραμικρό. Είναι πραγματικά μυστήριο», πρόσθεσε ο κύριος Ντούγκας.

Οι τελευταίες εξελίξεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν νέες έρευνες στην περιοχή του Κορωπίου αλλά και στο σημείο το οποίο χάθηκε το στίγμα του κινητού της Άρτεμις, στην Κάντζα.

Η Αστυνομία, έχει ξεκινήσει ουσιαστικά από το «μηδέν», παίρνοντας ξανά την υπόθεση βήμα-βήμα ενώ η μαρτυρία υπαλλήλου εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, τον οποίο είχε ρωτήσει η Άρτεμις για το πώς θα φτάσει στα Jumbo, κρίνεται απόλυτα αξιόπιστη.

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης (24/03) οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή θα ξεκινήσουν εκ νέου με την ελπίδα να βρεθεί έστω και το παραμικρό στοιχείο που θα μπορέσει να οδηγήσει στην 19χρονη.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση έχει φτάσει στα υψηλά κλιμάκια της ΓΑΔΑ, όπου έμπειροι αξιωματικοί προσπαθούν να «σπάσουν» το γρίφο έστω και με τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Ένα στοιχείο, που έχει και αυτό ξεχωριστή σημασία είναι το γεγονός πως η Άρτεμις είχε πάνω της μόλις 40 ευρώ, οπότε δύσκολα θα μπορούσε να εξαφανιστεί οικειοθελώς ενώ ρώτησε και τον υπάλληλο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για το πώς θα φτάσει στο πολυκατάστημα, κάτι που φανερώνει πως ήθελε να φτάσει στον προορισμό της και όχι να εξαφανιστεί.

Τέλος, θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως όλες οι μαρτυρίες εκτός Αττικής καθώς και για το κέντρο της Αθήνας εξετάστηκαν διεξοδικά και κρίθηκαν μην αξιοποιήσιμες.

Πράγμα που αναγκάζει τις Αρχές να ξαναπάρουν την υπόθεση βήμα – βήμα από την αρχή…

Recommended For You

About the Author: efoni