Όσκαρ 2021: Τι έχει μέσα η φετινή τσάντα-δώρο που αξίζει 60.000 δολάρια

Πρόκειται για το πακέτο «Everyone Wins» (Όλοι κερδίζουν), που ετοιμάζει η εταιρεία Distinctive Assets για τα Όσκαρ και η αξία της εκτιμάται σε εξαψήφιο ποσό. Τα δώρα αυτά πηγαίνουν σε όσους διεκδικούν τα βραβεία Α’ και Β’ γυναικείου και ανδρικού ρόλου και καλύτερης σκηνοθεσίας.

Ίσως και λόγω της πανδημίας και της ανάγκης για απομόνωση, ένα από τα ταξίδια που περιλαμβάνονται στην τσάντα των δώρων για τα Όσκαρ 2021 είναι τρεις διανυκτερεύσεις σε φάρο που βρίσκεται σε νησί της Σουηδίας.

Από την άλλη, οι υποψήφιοι των βραβείων θα μπορούν να περάσουν- μαζί με ένα ακόμη άτομο- τέσσερις νύχτες στο Golden Door Spa, που ψηφίστηκε κορυφαίος προορισμός για σπα από το Condé Nast Traveler. Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θεραπείες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Ανάμεσα στα δώρα υπάρχουν κάποια που θα συγκινήσουν περισσότερο τους φιλόζωους. Για παράδειγμα, η τσάντα περιλαμβάνει συσκευές εντοπισμού GPS για τα κατοικίδια των σταρ, αλλά και ένα σφυράκι της Peta. Αυτό προορίζεται για εργαλείο έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση που κάποιος σκύλος έχει αφεθεί μέσα σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο.

Στον τομέα της ομορφιάς και της φυσικής κατάστασης, τα δώρα περιλαμβάνουν μια συνεδρία στην κλινική του δρ. Τόμας Σου. Πρόκειται για πλαστικό χειρουργό που ειδικεύεται στη λιποαναρρόφηση και τη «σμίλευση» χεριών. Για εκείνους που προτιμούν τη γυμναστική, το πακέτο των δώρων περιλαμβάνει 10 συνεδρίες με τον personal trainer των διάσημων Αλέξις Σελέτζκι.

Από την τσάντα δεν λείπει το αλκοόλ, καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα μπουκάλι βότκα σε κουτί που είναι διακοσμημένο με βρώσιμα φύλλα χρυσού 23 καρατίων. Επίσης, το πακέτο περιλαμβάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο από χρυσό 24 καρατίων, αλλά ένα ένα αντίτυπο του Postmates Don’t Cookbook, ένα βιβλίο «μαγειρικής» χωρίς συνταγές, αλλά με QR κωδικούς για τα πιο περιζήτητα πιάτα των τοπικών εστιατορίων, που είναι διαθέσιμα μέσω εφαρμογής ντελίβερι.

Όσοι σταρ σκέφτονται τα οικονομικά τους, θα βρουν δύο δώρα που τους ενδιαφέρουν. Δεκαπέντε ώρες με τον Άιζακ Τουντάκσι, για συμβουλές που μπορούν να αφορούν το πώς θα δημιουργήσουν το δικό τους brand ή θα διαχειριστούν τα οικονομικά τους, ενώ Κόρτνεϊ Λόουλες θα τους πει μερικά από τα μυστικά της για τις επενδύσεις.

Ακόμη, η τσάντα των δώρων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, προϊόντα περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών, θεραπείες προσώπου, προϊόντα μακιγιάζ για έναν χρόνο, πιτζάμες, sneaker, κάλτσες, επιτραπέζιο παιχνίδι και μέλη από τα δάση της Ν. Ζηλανδίας.

Με πληροφορίες από Vogue

Recommended For You

About the Author: efoni