Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητά 45.000 ευρώ από ασθενή για «ειδική» θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού με πολυετή εμπειρία στην εξαπάτηση ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας. Αυτή τη φορά βίντεο τον δείχνει να ζητά το ποσό των 45.000 από ασθενή του το 2006 για «ειδικές εξετάσεις» στη Γερμανία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Mega από την εκπομπή «Αποδείξεις» πριν από 17 χρόνια, ο ψευτογιατρός βρίσκεται στο γραφείο του μαζί με μία γυναίκα που πάσχει από την πάθηση και αναζητά θεραπεία. Ο κατηγορούμενος τότε την πείθει για την ύπαρξη θεραπευτικής μεθόδου μέσω ειδικών εξετάσεων για να μπορέσουν να δουν τα σημεία που υπάρχουν βλάβες στον εγκέφαλο αξίας 25.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

 

Συγκεκριμένα, ο γιατρός ακούγεται να λέει στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας πως θα κάνουν στη Γερμανία κάποιες ειδικές εξετάσεις, οι οποίες κοστίζουν 25.000 ευρώ και μπορούν να δουν στον εγκέφαλο, ενώ η συνολική θεραπευτική αγωγή θα ανέλθει στο ποσό τωμ 45.000 ευρώ.

Σημειώνεται σε αυτό το σημείο πως ο γιατρός παρουσιάζει τα πράγματα σχετικά με την «θεραπεία» αρκετά μπερδεμένα στην ασθενή του, η οποία εναποθέτει τις ελπίδες της σε αυτή προσδοκώντας μία καλύτερη εξέλιξη της πάθησής της.

Πηγή: protothema.gr

Recommended For You

About the Author: efoni