Χρήστος Παππάς: Στον εισαγγελέα ο φυγόποινος χρυσαυγίτης – Θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού

Το κατώφλι του εισαγγελέα Εφετών πέρασε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ο φυγόποινος χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς, ο οποίος αμέσως μετά πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Δομοκού.

Το καταδικασμένο ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης αποχώρησε λίγο μετά για να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, όπου βρίσκονται όλοι οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, που βρίσκεται στο Μαλανδρίνο μαζί με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

«Ήταν περαστικός από το σπίτι» στου Ζωγράφου

Ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης, δήλωσε:

«Ο Χρήστος ο Παππάς συνελήφθη χθες το βράδυ και κρατήθηκε και προσήχθη προ δέκα λεπτών στον εισαγγελεα εκτέλεση ποινών. Ο εισαγγελεας διέταξε τη φυλάκιση για το κατάστημα κράτηση Δομοκού. Παρελήφθη από τα όργανα της αντιτρομοκρατικής και θα πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα».

Μαλιστα, απαντώντας στο εάν το σημείο που συνελήφθη ήταν ο τόπος που κρυβόταν, υποστήριξε:

«Ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι και η άλλη κοπέλα που βρέθηκε μαζί του θα περάσει από το αυτόφωρο» είπε ο συνήγορος του συμπληρώνοντας ότι ο κατηγορούμενος του είπε πως του έχει αποστείλει γράμμα στο οποίο ανέφερε, ότι θέλει να παραδοθεί, αλλά ο ίδιος δεν το έλαβε ποτέ.

Recommended For You

About the Author: efoni