Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για την απουσία του από τη συναυλία με τη Μαρινέλλα

Ο Χρήστος Μάστορας δεν θα εμφανιστεί τελικά στη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (24/9) -μέσα από ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη- η σπουδαία ερμηνεύτρια τον έθεσε εκτός, καθώς δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα τους, την προηγούμενη ημέρα.

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της «Buongiorno» στο Mega ανέφερε: «Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ τη Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής  στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία».

Χρήστος Μάστορας: Η απάντηση του τραγουδιστή

Ο Χρήστος Μάστορας απάντησε με ανακοίνωση στα social media, επιβεβαιώνοντας πως δεν θα βρίσκεται στη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

«Είχα τη μεγάλη τιμή, η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη.

Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας.

Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Το story που έκανε ο Χρήστος Μάστορας

Το story - απάντηση του Χρήστου Μάστορα για την απουσία του από τη συναυλία της Μαρινέλλας
Το story – απάντηση του Χρήστου Μάστορα για την απουσία του από τη συναυλία της Μαρινέλλας | (Instagram @xmastoras)

Recommended For You

About the Author: efoni