Φωτιά σε οικόπεδο στην Παιανία – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά  σε οικόπεδο και πιο συγκεκριμένα σε αποθηκευτικό χώρο στην Παιανία, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προκάλεσε την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Η Πυροσβεστική, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε στο σημείο με 22 πυροσβέστες και 8 οχήματα προκειμένου να περιορίσει το πύρινο μέτωπο στην Παιανία και την έθεσε άμεσα υπό έλεγχο.

Η φωτιά ξέσπασε κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο ύψος του ΙΚΕΑ και έκαψε ξερά χόρτα, ενώ στο σημείο είχε λάστικα, και γι’ αυτό ήταν έντονη η παρουσία καπνού.

Σε εξέλιξη η φωτιά στην Ιεράπετρα

Υπενθυμίζεται πως σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά στην Κρήτη, στην Ιεράπετρα πιο συγκεκριμένα, όπου ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και τρία διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Η φωτιά ξέσπασε περί τις 08:30 σε δασική έκταση στον Μαύρο Κόλυμπο και αυτή την ώρα οι δυνάμεις εστιάζουν στο κομμάτι που βρίσκεται ανατολικά προς Κουτσουρά, ενώ η πλευρά προς την Ιεράπετρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα.

Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι με ριπές ανέμων 8 έως 9 μποφόρ γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των δυνάμεων καθώς και τις ρίψεις από τα εναέρια μέσα.

Recommended For You

About the Author: efoni