Υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αχαρνών- Θρακομακεδόνων ο Πέτρος Μαρίνης

Ο Πέτρος Μαρίνης κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την Θέση του Πρόεδρου της ΔΗΜΤΟ Αχαρνών- Θρακομακεδόνων.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. Με μία ομάδα νέων ανθρώπων ικανών, ενωτικών και ακούγοντας τις ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας ξεκινάμε τον αγώνα μας για την νίκη στις εσωκομματικές εκλογές 24 Οκτωβρίου 2021 Φίλοι με προσωπικότητα και ήθος αποτελούν μια δυνατή ομάδα οι οποίοι με στηρίζουν από την αρχή.

Η ομάδα αποτελείται από τους Κώστα Τσεκούρα, Δημήτρη Κοζανίτη, Αλεξάνδρα Παππά, Χρήστο Χρηστάκο, Θάνο Χρήστου, Έφη Τόκα, Δημήτρη Βρεττό, Αντώνη Ιγνατιάδη, και Μπούρδο Νίκο . Στελέχη την Νέας Δημοκρατίας που πάνω από όλα βάζουν την παράταξη και όχι την προσωπική καταξίωση.

Θέλουμε δυνατή τοπική οργάνωση Για τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ για το ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ!

Η Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία σας χρειάζεται όλους !!! Να υπάρξουμε ενεργό κομμάτι της Ελλάδας που Αλλάζει, που βαδίζει Μπροστά, που κοιτάζει Ψηλά! Εκλογές Κυριακή 24/10/2021 δώσε δύναμη με την ψήφο σου

#ΜΑΖΙ για τον Κυριάκο_Μητσοτάκη!

#ΜΑΖΙ για τη #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Με εκτίμηση Πέτρος Δ Μαρίνης

Αξίζει να σημειωθεί πως και η απερχόμενη πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και περιφερειακή σύμβουλος, κα Γεωργία Βλάχου στηρίζει την υποψηφιότητά του, καθώς πριν λίγες μέρες έκανε γνωστό με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα πως δεν θα είναι ξανά υποψήφια πρόεδρος.

Aναλυτικά η ανάρτηση της κας Βλάχου

Ενας μήνας ακριβώς για της εσωκομματικες εκλογές. Ενα ταξίδι που ξεκίνησε πριν τέσσερις δεκαετίες και κάτι. Μετά από είκοσι χρόνια στην ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής στην θέση της υπεύθυνης Γυναικών στον τομέα Δημοσίων σχέσεων. Και στην Θέση της Αντιπροεδρου, όπως και μία δεκαετία στην θέση της προέδρου Δημ.Το Αχαρνών Θρακομακεδονων,το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος.
Δεν θα θέσω ξανά υποψηφιότητα για την προεδρεία της Δημ.το Αχαρνών Θρακομακεδονων. Πρέπει να ξέρουμε πότε να αποχωρούμε. Όχι γιατί δεν έχουμε κάτι να δώσουμε, αλλά πρέπει να πάρουν την Σκυτάλη οι νέοι.
Αποχωρώντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Στον Πρ.Προεδρο Νοδε κ.Αθανασιο Μανουρη. Που ήταν ο μεγάλος δάσκαλος για εμένα. Μου δίδαξε σεβασμό αξίες, και να αντιμετωπίζω τα πάντα με σύνεση. Τον Πρ.Προεδρο της Τοπικής κ.Αθανασιο Διάνα. Μπορεί να μην είναι στην ζωή και οι δύο, αλλά τους οφείλω πολλά.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο Νοδε κ.Φροσω Σακελλαρίου. Εικοσιπέντε χρόνια μαζί. Μία φιλία ένας κρίκος που δεν σπάει, γιατί υπάρχει σεβασμός.Η πορεία μου δίδαξε ότι η καρέκλες και τα εγώ ,είναι εφήμερα αλλά ο σεβασμός είναι αυτό που σε κάνει άνθρωπο.
Ήμουν πάντα στην Νέα Δημοκρατία, και όταν ήταν στην κορυφή, και όταν ήταν κάτω. Πότε δεν πάτησα σε δύο βάρκες, είχα την προσωπικότητα μου.Ποτε δεν δίσταζα να λέω τα πράγματα με το όνομα τους.
Γιατί ήθελα να ήμουν εγώ.
Πολλά λίγα, αυτά μπόρεσα να κάνω ,όταν είχαμε πέντε τοπικές και κλείσανε όλες. Και καλεστηκα σαν στρατιώτης να κρατήσω την Ταμπέλα και το φως της Νέας Δημοκρατίας ενεργή.
Σε μερικές γραμμές δεν αποτυπώνεται η διαδρομή μου.
Που είχε χαρές λύπες, και πολλά μαχαιρώματα.
Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πέτρο Μαρίνη που θέτει υποψηφιότητα για την Θέση του προέδρου της Δημ.το Αχαρνών Θρακομακεδονων .
Μπορεί να είναι εικόνα την Georgia Vlachou και γυαλιά

Recommended For You

About the Author: efoni