Τροχαίο στα Σπάτα: «Πήγε άδικα η γυναίκα μου, έχω τέσσερα παιδιά»

Δύο νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στα Σπάτα, όπου μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στη λεωφόρο Σπάτων, έχασαν τη ζωή τους ένας νεαρός και μία γυναίκα 52 ετών.

Ο Δημήτρης Βρακάς, σύζυγος της 52χρονης, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως χάθηκε τόσο άδικα η αγαπημένη του. «Πήγε η γυναίκα μου άδικα… Τέσσερα παιδιά έχω… Τι να κάνω; Περίμενε να κάνουμε γάμους…» είπε ο κ. Δημήτρης στο STAR.

«Έφυγε από το αντίθετο ρεύμα αυτός και πήγε απέναντι. Πρέπει να έτρεχε με 180, δεν ξέρω με πόσα έτρεχε…», υποστήριξε.

Πώς έγινε το τροχαίο στα Σπάτα

Το τροχαίο στα Σπάτα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 08:00στο ύψος της βόρειας πύλης του αεροδρομίου, με τα αυτοκίνητα να γίνονται «σμπαράλια» από τη σύγκρουση.

Το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ που οδηγούσε 52χρονη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των δύο.

Το ΙΧ του νεαρού αφού εξετράπη της πορείας του, υπερπήδησε το προστατευτικό διάζωμα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και εκεί συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα της γυναίκας.

Μια πληροφορία που εξετάζεται είναι ότι έσκασε το λάστιχο του ενός αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να ακολουθήσει η σύγκρουση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Recommended For You

About the Author: efoni