Το μήνυμα του Δημάρχου Ραφήνας- Πικερμίου, Ευάγγελου Μπουρνούς για τις Πανελλήνιες

Ξεκινούν τη Δευτέρα (14/6) οι Πανελλήνιες εξετάσεις για το 2021 για πάνω από 100.000 υποψηφίους, με το μάθημα της Έκθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, έστειλε το δικό του μήνυμα συγχαίροντας παράλληλα τόσο τα παιδιά για την προσπάθειά τους και την προετοιμασία τους, όσο και τους γονείς τους, τονίζοντας ότι άπαντες στον Δήμο έχουν λάβει τα απαραίτητα, ελέω κορονοϊού, μέτρα.

Έφτασε και φέτος η ώρα για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, με τις συνθήκες λόγω πανδημίας να παραμένουν δύσκολες.

Θέλω να δώσω ως γονιός και ως εκπαιδευτικός, θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να προετοιμαστούν.

Συγχαρητήρια αξίζουν και οι οικογένειες για τη στήριξη τους αλλά και καθηγητές των παιδιών.

Εύχομαι ολόψυχα, η προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά να αποδώσει τους καρπούς που έχει θέσει ως στόχο. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι οι Πανελλαδικές σηματοδοτούν το τέλος της μαθητικής περιόδου και το αποτέλεσμά τους σε καμία περίπτωση δεν κρίνει το μέλλον. Είναι μια νέα αρχή.

H ζωή ανοίγεται διάπλατα μπροστά στο κάθε παιδί και το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση, επιμονή και στήριξη ανεξαρτήτως των επιδόσεων στις εξετάσεις.

Ως Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου θέλω να διαβεβαιώσω γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία ότι η Δημοτική Αρχή, η Σχολική Επιτροπή και οι Διευθύνσεις των σχολείων μας έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων με όρους ασφάλειας για μαθητές και καθηγητές , σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που ο ΕΟΔΥ έχει ορίσει.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους! Είμαστε δίπλα σας!

Recommended For You

About the Author: efoni