Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την Πέμπτη, στις τοπικές αγορές των Δήμων Παιανίας και Κρωπίας

Συνεχίζεται η δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη στήριξη των τοπικών αγορών, μετά την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, με το μήνυμα «Ψωνίζουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας».

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας –συμβολικά- μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.

Η αρχή της πρωτοβουλίας έγινε από το κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 5 Απριλίου, και συνεχίζεται καθημερινά σε όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 10 το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., εκπρόσωποι του Δήμου Παιανίας και της Περιφέρειας Αττικής θα επισκεφθούν καταστήματα της τοπικής αγοράς. Το σημείο συνάντησης είναι στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, Πλ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 47.

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, η δράση θα συνεχιστεί στον Δήμο Κρωπίας. Η διανομή θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 47, Κορωπί)

Recommended For You

About the Author: efoni