Τι σημαίνουν τα όνειρα ανάλογα με τη μέρα που θα τα δεις

Κάθε ημέρα της εβδομάδας έχει άμεση σχέση με ένα συγκεκριμένο πλανήτη. Αυτό, έχει επίδραση στα που έχεις τις νύχτες και υποδεικνύουν μια σειρά καταστάσεων και γεγονότων, είτε θετικών είτε αρνητικών. Μερικά όνειρα είναι προφητικά και για να μάθεις, εάν ένα συγκεκριμένο όνειρό σου είναι ένα από αυτά, λάβε υπόψη την μέρα της εβδομάδας που το ονειρεύτηκες και ρίξε παρακάτω μια ματιά που θα σε βοηθήσει.

  • Τα όνειρα που θα κάνεις το βράδυ της Κυριακής προς την Δευτέρα, θα αποκαλύψουν την ουσιαστική συναισθηματική σου κατάσταση, καθώς και τα προσωπικά και επαγγελματικά σου προβλήματα, τα οποία σε “ενοχλούν” στην παρούσα χρονική στιγμή.
    Αλλά κάθε φορά που ένα όνειρο είναι φορτωμένο με προβλήματα από την καθημερινή ζωή, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως προφητικό, αφού είναι απλά μια αντανάκλαση των δικών σου ανησυχιών. Τα όνειρα αυτό το βράδυ, σπάνια θα είναι προφητικά, αν μιλάμε για ένα όνειρο που επανέρχεται τις τελευταίες νύχτες. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη όμως, είναι η διάρκεια του ονείρου. Εάν ένα όνειρο την Κυριακή το βράδυ είναι σύντομο, αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι δεν προμηνύει καμία σημαντική αλλαγή τις επόμενες μέρες και σίγουρα σηματοδοτεί μια εβδομάδα χωρίς πολλές δυσκολίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Recommended For You

About the Author: efoni