Τζώρτζης Μονογυιός: Τι είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα με φίλο του

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του στο τροχαίο σοκ με τη Ferrari.

Υπάρχουν πληροφορίες πως το τροχαίο έγινε γιατί ο άτυχος 45χρονος άνδρας προσπάθησε να αποφύγει πεζό που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο απέναντι, με αποτέλεσμα η Ferrari του να καταλήξει στην προστατευτική νησίδα, να πέσει πάνω σε πινακίδα της περιφέρειας Αττικής και να μετατραπεί, μέσα σε δευτερόλεπτα, σε άμορφη μάζα σιδερικών και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν άκουσαν θόρυβο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες για μάρτυρες που ανέφεραν ότι η Ferrari πέρασε δίπλα τους με τέτοια ταχύτητα που ένιωσαν σαν να γίνονταν σεισμός.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε αγοράσει πριν από μερικά 24ωρα το αμάξι των ονείρων του και λέγεται πως χθες, την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά!

Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

Recommended For You

About the Author: efoni