Τα 3 ζώδια που θα έχουν περισσότερη τύχη το 2022

Το 2022 είναι ήδη εδώ και μολονότι κι αυτή η χρονιά εξακολουθεί να είναι γεμάτη αστάθειες στην καθημερινότητα μας φαίνεται ότι κάποιοι-ες θα έχουν την τύχη περισσότερο με το μέρος τους. Αν εκπροσωπείτε ένα από τα παρακάτω ζώδια ή έχετε ωροσκόπο ή πολλούς πλανήτες σε αυτά, τότε θα είστε οι τυχεροί του 2022!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, βρίσκεται στο ζώδιό σας από το τέλος του 2021 και θα μείνει εκεί έως τις 10 Μαΐου του 2022. Αυτό σημαίνει ότι αφενός τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά, με λιγότερα άγχη και εμπόδια, και αφετέρου ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο των εμπειριών, των γνωριμιών, αλλά και των επαγγελματικών σας. Μπορεί να έχετε αυξημένα κέρδη και περισσότερο εισόδημα. Φέτος είναι η χρονιά σας! Τολμήστε να ξεπεράσετε ακόμα και τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις. Ονειρευτείτε χωρίς όρια όλα αυτά που από καιρό ζητούσε η καρδιά σας. Δώστε βάση και βαρύτητα σε ό,τι είναι μακροπρόθεσμο και θα χτίσει το μέλλον σας. Εάν δεν καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε μέχρι το καλοκαίρι, θα έχετε και δεύτερη ευκαιρία το φθινόπωρο, από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, να βάλετε θεμέλια τα οποία θα υποστηρίξουν οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένους. Εξακολουθείτε να έχετε τη συμβολή του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, ο οποίος σας υποστηρίζει έως το 2025, καθώς είναι ένας από τους πλανήτες οι οποίοι κινούνται με αργούς ρυθμούς. Η εύνοια του οξύνει την ήδη αυξημένη σας διαίσθηση και σας χαρίζει μοναδική έμπνευση όσον αφορά τα ταλέντα σας. Αφεθείτε να σας παρασύρουν τα ρεύματα της τύχης και μην αντιστέκεστε. Με τη βοήθεια αυτών των πλανητών θα οδηγηθείτε σε ένα καινούριο ασφαλές λιμάνι. Αυτή τη χρονιά πιστέψτε στον εαυτό σας, πιστέψτε στη θεά τύχη και κυρίως εμπιστευτείτε τη μαγεία σας. Νέοι έρωτες, επισημοποίηση σχέσεων, καθώς και απόγονοι είναι μέσα στα φετινά σενάρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή τη χρονιά θα δρέψετε παρόμοια οφέλη με το ζώδιο των Ιχθύων. Αν και εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές, έχετε και εσείς το μερίδιό σας από την εύνοια του Δία και του Ποσειδώνα. Το σύμπαν σάς στέλνει ένα πολύ καθαρό μήνυμα: να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας στην οποία έχετε εγκλωβιστεί εδώ και πολλά χρόνια και να εξερευνήσετε έναν άλλο τρόπο ζωής και έναν διαφορετικό τρόπο δράσης. Καλείστε να κατακτήσετε νέους ορίζοντες, να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να αρχίσετε να γράφετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο θα βιώσετε νέες εμπειρίες, ταξίδια, μπορεί να αποφασίσετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας και πολλοί από εσάς θα δουν ευκαιρίες για προαγωγή, αναγνώρισης της δουλειάς τους, καθώς και αυξήσεις στο εισόδημά ή στην αμοιβή τους. Ίσως ήδη νιώθετε κάπως καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια κατά τα οποία νιώσατε την πίεση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Από εκεί, ο σκοτεινός πλανήτης σας υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν γίνεται με ευκολία και αυτό θα το ψιθυρίζει στο αυτί σας μέχρι το 2023, ώστε να παραμείνετε γειωμένοι και να μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Η σκοτεινή του φύση δυσκολεύει ένα συναισθηματικό ζώδιο όπως το δικό σας, το οποίο χρειάζεται να έχει μέσα του ένα γερό ηθικό, αλλά και πνευματικό υπόβαθρο για να αντεπεξέλθει, καθώς βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το 2008. Μπορεί να νιώσατε σαν παρίες που έπρεπε να επιβιώσετε μόνοι σε έναν εχθρικό περιβάλλον, αλλά πιστέψτε το, ο κόσμος αυτός έχει ανάγκη από μία ζεστή καρδιά σαν τη δική σας, γι’ αυτό μην χάνετε το θάρρος και την πίστη σας. Έχετε πολλά να κερδίσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2022 μπορεί να γίνει για σας ένας σταθμός, ένα κομμάτι της ζωής που θα θυμάστε για πάντα, καθώς είναι για σας ο χρόνος που καλείστε να αφήσετε στο παρελθόν όποια κακή συνήθεια δυσκολεύει τη ζωή σας. Έχετε συνηθίσει να ξυπνάτε και να κοιμάστε με το στρες, το άγχος και τον θυμό που σας δημιουργεί. Ίσως έχετε φτάσει σε σημείο να θεωρείτε όλη αυτή την πίεση κάτι το φυσιολογικό και κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς αντιτίθενται σε αυτό το σκεπτικό και σας καλούν να αναθεωρήσετε, αφήνοντας αυτές τις συνήθειες στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να σπάσετε αυτό τον φαύλο κύκλο, ώστε να βρείτε και εσείς την πολυπόθητη ισορροπία και γαλήνη που τόσο έχετε ανάγκη. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν σε αυτό, εκμεταλλευτείτε τους τα διαστήματα που δεν είναι ανάδρομοι. Θα είστε πιο ήρεμοι με τον εαυτό σας και τους άλλους και θα πραγματοποιήσετε μια αλλαγή που νιώθατε την αναγκαιότητα της εδώ και πολύ καιρό, καθώς βιώσατε και εσείς την πίεση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Τα ερωτικά σας είναι πολύ υποσχόμενα για τη νέα χρονιά και ίσως βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα ή ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να την επισημοποιήσετε ή ακόμη και να αποκτήσετε έναν απόγονο. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς οι πλανήτες σας ενθαρρύνουν να βρείτε σημεία επαφής με τους άλλους, καθώς αυτό θα προάγει την τύχη σας και θα βοηθήσει να αποκτήσετε μία καινούρια ισορροπία.  Το 2022 οι  «άλλοι» φέρνουν την τύχη στη ζωή σας είτε μέσω ερωτικών σχέσεων είτε μέσω συνεργασιών. Μην αμελήσετε να δώσετε τροφή στο πνεύμα σας, αν νιώθετε την ανάγκη να αποκτήσετε νέες γνώσεις τώρα είναι η στιγμή να το τολμήσετε. Εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, τολμήστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με ένα ταξίδι, είναι κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη χαρά.

Recommended For You

About the Author: efoni