Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το Mega

Ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνει τους συνεργάτες της πως με τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου στις 5 Ιουλίου ρίχνει οριστικούς τίτλους τέλους η εκπομπή «Ελένη». 

Πηγές επιβεβαιώνουν το διαζύγιο, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι βελούδινο.

Οι λόγοι για το διαζύγιο Μενεγάκη – Mega

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη»
Ελένη Μενεγάκη | Instagram @elenimenegaki

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που έγινε στην Ελένη Μενεγάκη ήταν για μονοετές συμβόλαιο το οποίο υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι 1+1 με διπλή option και από τις δύο πλευρές και είχε τρεις εναλλακτικές.

Η πρώτη ήταν η μετακόμιση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη, η δεύτερη η παραμονή της στη μεσημβρινή με περιεχομενικές αλλαγές ωστόσο στην εκπομπή της και η τρίτη ανάληψη εκπομπής στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Ωστόσο, το χάσμα στο οικονομικό σκέλος μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτο με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να απορρίψει τις προτάσεις που της έγιναν.

Αυτό που πλέον έρχεται ως συνέχεια του ρεπορτάζ είναι εάν άλλος τηλεοπτικός σταθμός θα προχωρήσει σε πρόταση προς την παρουσιάστρια.

Recommended For You

About the Author: efoni