Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Πώς θα λειτουργεί το σύστημα , ποιες οι προϋποθέσεις

Σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, για το 2021 δεν θα υπάρχει «πέναλντι» αφού καταργείται η επιπλέον επιβάρυνση του ενός μήνα

Από τον Μάιο θα έχουν την δυνατότητα χιλιάδες ιδιοκτήτες Ι.Χ. να κυκλοφορούν στους δρόμους τα οχήματά τους πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας με το μήνα.

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να προχωρήσουν σε ψηφιακή άρση της ακινησίας των οχημάτων τους και δεν καταβάλουν έξτρα χρήματα πέραν των δωδεκατημορίων που αντιστοιχούν στα ετήσια τέλη κυκλοφορίας σε συνάρτηση με τους μήνες που θέλουν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητά τους

Σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, για το 2021 δεν θα υπάρχει «πέναλντι» αφού καταργείται η επιπλέον επιβάρυνση του ενός μήνα, ενώ στις προϋποθέσεις θα πρέπει το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι ασφαλισμένο. Η ρύθμιση και οι πληρωμές θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας του Taxisnet.

Σημειώνεται ότι εντός Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου ήταν περισσότεροι από 130.000 οι ιδιοκτήτες οχημάτων που προχώρησαν σε ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων.

Εκτός αυτών, όμως, θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους όσοι τις είχαν καταθέσει στις εφορίες τα προηγούμενα χρόνια.

Recommended For You

About the Author: efoni