Σόκαραν οι αποκαλύψεις της Meghan Markle: «Ανησυχούσαν» για το χρώμα δέρματος του Άρτσι

Απουσία στήριξης από το παλάτι σε επιθέσεις με ρατσιτσικό υπόβαθρο κατήγγειλαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ έκαναν γνωστό πως το δεύτερο παιδί τους θα είναι κορίτσι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Ουίνφρεϊ, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είπαν ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε εγείρει ζήτημα για το χρώμα του δέρματος που θα είχε ο γιος τους, Άρτσι.

Αναφερόμενη στο γεγονός πως ο μικρός Άρτσι δεν θα γινόταν πρίγκιπας, η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι υπήρχαν συζητήσεις στη βασική οικογένεια – οι οποίες μεταφέρθηκαν σε εκείνη από τον πρίγκιπα Χάρι – «για το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του Άρτσι όταν θα γεννιόταν».

Η δούκισσα του Σάσεξ δεν κατονόμασε ποιος χρησιμοποίησε την παραπάνω αναφορά, ενώ από την πλευρά του ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ότι ««αυτή τη συζήτηση, δεν πρόκειται να μοιραστώ ποτέ», σημειώνοντας ότι είχε σοκαριστεί.

Ο δούκας του Σάσεξ καταλόγισε επίσης στην οικογένειά του απουσία στήριξης σε ρατσιστικές επιθέσεις από μέσα ενημέρωσης.

Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι υπήρχαν στιγμές που «δεν ήθελε να ζει άλλο».

Αποκάλυψε δε ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε μια απλή τελετή τρεις ημέρες πριν από τον λαμπερό γάμο τους, ο οποίος ήταν «για τον κόσμο».

Recommended For You

About the Author: efoni