Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής

Την Τετάρτη 26 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ.  Θανάσης Αυγερινός υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Διοικητή της  Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Αρχιπύραρχο Κων/νο  Θεοφιλόπουλο και τον Διοικητή Πυροσβεστικής Ανατολικής Αττικής  Αρχιπύραρχο Αναστάσιο Βασιλείου.  

Σε μια εποικοδομητική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και ενόψει της αντιπυρικής  περιόδου εξετάστηκαν τα ζητήματα ετοιμότητας και συντονισμού μεταξύ της  Περιφέρειας Αττικής και του Πυροσβεστικού σώματος.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός τους ευχαρίστησε για το θετικό κλίμα  συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών και επεσήμανε ότι η  Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται σε ετοιμότητα και αυτή την αντιπυρική  περίοδο αναλαμβάνοντας δράσεις αντιπυρικής προστασίας εντός του  πλαισίου των αρμοδιοτήτων της και πάντα με γνώμονα την προστασία της  ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος. 

Recommended For You

About the Author: efoni