Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός»

Επίσκεψη στα γραφεία της Διοίκησης του Νοσοκομείου «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός» πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Αυγερινός, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό (απλή συνωνυμία) και τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Σκούμα. Η συνάντηση διεξήχθη σε ένα ιδιαίτερα ουσιαστικό και εποικοδομητικό κλίμα, καθώς δεσμοί φιλίας και εξαιρετικής συνεργασίας συνδέουν τους τρεις άνδρες από το παρελθόν, την εποχή που και οι τρείς ήταν στην Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Μεταφέροντας και τους θερμούς χαιρετισμούς και σκέψεις του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη συζητήθηκαν εκτενώς οι δυνατότητες συνεργασίας και κοινών δράσεων μεταξύ Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων του Ε.Ε.Σ..

Recommended For You

About the Author: efoni