Στον ανακριτή αύριο ο καθηγητής από το Πάντειο και της αστυνομικής σχολής για τις φωτιές στη Βάρη

Οσυλληφθείς 66χρονος που κατηγορείται για τις φωτιές που ξέσπασαν στην περιοχή Χέρωμα στη Βάρη πριν από περίπου έναν μήνα, διατελούσε καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πέραν της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο εν λόγω αναμένεται αύριο (8/8) να οδηγηθεί στον ανακριτή, με στοιχεία που «βαραίνουν» τις κατηγορίες εναντίον του. Ο καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πάντειο φέρεται να βρίσκεται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχει και μία κρίσιμη μαρτυρία.

Συγκεκριμένα, οι βιντεοσκοπήσεις τον καταγράφει και τις τέσσερις φορές να βρίσκεται κοντά, ενώ σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, στις δύο από αυτές φαίνεται να βάζει τις φωτιές.

Το προφίλ του καθηγητή – εμπρηστή

Το υλικό αυτό τέθηκε υπόψιν του εισαγγελέα με αποτέλεσμα να αξιολογηθεί και τελικά να εκδοθεί και το ένταλμα. Στο βιογραφικό του, όπως αναφέρει το μέσο, φαίνεται πως είναι διδάκτορας του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, έχει διεξάγει μελέτες οικονομικών και επιχειρησιακής έρευνας, ενώ παραχωρούσε διαλέξεις στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.

Recommended For You

About the Author: efoni